Τετάρτη, 24 Απρ.
24oC Αθήνα

Πατέρας: Θα εισηγηθώ την παραμονή του Νιόπλια

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού τάχθηκε υπέρ της παραμονής του Νιόπλια στον “πράσινο” πάγκο ενώ άφησε όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά στις διοικητικές εξελίξεις.

Πράσινο γλέντι μέχρι το πρωί

Με δηλώσεις του στο περιθώριο της συνάντησης που είχε με την ηγεσία του ΟΠΑΠ για το θέμα της επαναχρηματοδότησης των ΠΑΕ, ο Νίκος Πατέρας μίλησε για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την επόμενη μέρα στον Παναθηναϊκό.

 
“Είμαστε χαρούμενοι που πήραμε το πρωτάθλημα και ελπίζουμε να ακολουθήσει σε λίγες μέρες και το κύπελλο για να κάνουμε το νταμπλ. Εγώ σαν πρόεδρος του Παναθηναϊκού θα εισηγηθώ την παραμονή του Νιόπλια και ελπίζω να γίνει αποδεκτή η πρόταση μου.
 
Ο πολυμετοχικός Παναθηναϊκός γύρισε σελίδα, έδειξε ότι μπορεί να επιβιώσει, ενώ κάναμε και σημαντικές επενδύσεις. Ελπίζω να μας ακολουθήσουν και οι άλλοι.Τίποτα δεν αποκλείεται για ενδεχόμενες διοικητικές εξελίξεις”, δήλωσε ο Νίκος Πατέρας που στη συνέχεια ρωτήθηκε για το αν το καλοκαίρι θα γίνουν μεταγραφές τύπου Σισέ απαντώντας: Μετά τις 24 του μήνα που θα συνεδριάσει το ΔΣ θα αποφασίσουμε για τον μεταγραφικό σχεδιασμό”.

Νίνης: Φέτος ήμασταν πιο ομάδα

Σισέ: Η καλύτερη μου σεζόν αλλά δεν έχει τελειώσει ακόμα

Δείτε ένα βίντεο αφιέρωμα στον πρωταθλητή Παναθηναϊκό

Ο Γιώργος Χελάκης σχολιάζει τον τρόπο που ο Παναθηναϊκός πήρε το πρωτάθλημα

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε