Παρασκευή, 29 Μαρ.
25oC Αθήνα

Πατέρας: “Τυχερό το ποδόσφαιρο που έχει εμένα και τον Βαγγέλη”

ΦΩΤΟ REUTERS.

Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού εξερχόμενος από το έκτακτο διοικητικό συμβούλιο της Superleague δήλωσε με νόημα: “Το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι τυχερό που έχει εμένα και τον Μαρινάκη”.

Από αυτή τη δήλωση μπορεί να βγει εύκολα το συμπέρασμα ότι τα πράγματα κύλησαν ομαλά στο διοικητικό συμβούλιο και πως θα μπουν στο χρονοντούλαπο της ιστορίας οι εντάσεις του προηγούμενου Σαββατοκύριακου.

Ο Νίκος Πατέρας δεν θέλησε να κάνει άλλη δήλωση και αρκέστηκε με ένα νεύμα να δείξει ότι όλα βρίσκονται σε καλό δρόμο στο θέμα της διαιτησίας.

Φεύγοντας είπε: “Αφήστε με να πάω στην Παιανία να συγχαρώ τα παιδιά.”

Μετά την ολοκλήρωση του διοικητικού συμβουλίου δήλωση έκανε και ο πρόεδρος της Superleague, Βαγγέλης Μαρινάκης:

“Πιστεύουμε ότι μετά την παραίτηση του κύριου Δαλούκα θα γίνει μια καινούρια αρχή για την ελληνική διαιτησία. Είναι σημαντικό να αναβαθμιστεί το προϊόν και πρέπει να συμβάλουμε όλοι προς αυτή την κατεύθυνση. Είναι σημαντικό να μη μας απασχολεί ο ορισμός των διαιτητών, να τον μαθαίνουμε στο γήπεδο. Αν φτάσουμε σε αυτό το σημείο, θα έχουμε κάνει ένα σημαντικό βήμα. Οι τόνοι πέφτουν και ελπίζουμε να δούμε καλό θέαμα από εδώ και στο εξής. Όποιος κάνει τα ίδια υπέρ του Ολυμπιακού, θα βγω να πω το ίδιο πράγμα. Αυτό τα λέει όλα. Αν πρέπει να φύγουν κι άλλοι για να διορθωθεί το ελληνικό ποδόσφαιρο, θα το κάνουμε. Όποιος δεν κάνει καλά τη δουλειά του, θα πηγαίνει σπίτι του.”

Ο πρόεδρος της ΑΕΚ, Σταύρος Αδαμίδης κατέθεσε πρόταση να γίνει συνάντηση με την ΕΠΟ και την ΚΕΔ:

“Δεσμευτήκαμε να ρίξουμε τους τόνους. Μετά από εισήγηση δική μου θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη μεταξύ όλων των ομάδων, της ΕΠΟ και της ΚΕΔ.”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε