Τρίτη, 23 Απρ.
19oC Αθήνα

Πάθος κόντρα στη “μαγεία” της Μπαρτσελόνα

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Το αποτέλεσμα που θα του δώσει “οξυγόνο” για ευρωπαϊκή συνέχεια, ψάχνει ο Παναθηναϊκός απέναντι στην ομάδα που…”κόβει την ανάσα”.

“Όλα μπορούν να συμβούν στο ποδόσφαιρο” και αυτό είναι αλήθεια, αλλά για τους “πράσινους” αυτό που έχει σημασία στον αποψινό αγώνα με την Μπαρτσελόνα, είναι να φύγουν από το ΟΑΚΑ με το αποτέλεσμα που θα τους εξασφαλίσει την “ανάσα ζωής” μέχρι το τέλος.

Τα κομπιουτεράκια μπορούν να μείνουν στο συρτάρι, καθώς τα πράγματα είναι απλά. Η δεύτερη θέση είναι χαμένη υπόθεση, καθώς η Κοπεγχάγη θέλει 1 βαθμό σε 2 αγώνες, ενώ ο Παναθηναϊκός θέλει έξι βαθμούς. Έτσι, η προσοχή στρέφεται στην 3η θέση, που εξασφαλίζει την συμμετοχή στους “32” του Γιουρόπα Λιγκ. Σε αυτή την περίπτωση, οι πράσινοι θέλουν απώλεια βαθμών των Ρώσων, ωστόσο το αποτέλεσμα του αγώνα στο Καζάν θα το γνωρίζουν πριν τη σέντρα στο ΟΑΚΑ.

Εκτός αποστολής έμειναν ο Νίνης ο οποίος ακολούθησε πρόγραμμα ενδυνάμωσης, ο Γκοβού ο οποίος δεν υπολογίζεται, ο ανέτοιμος Λέτο, ο τιμωρημένος Καραγκούνης και οι Φερνάντες,Ιωαννίδης,Μαυρίας.

Ο Φερέιρα θα διατηρήσει το 4-2-3-1 και η μοναδική αλλαγή στην 11αδα αναμένεται να είναι η είσοδος του Καντέ στη θέση του Πλεσί, ενώ ο Κατσουράνης θα επανέλθει στη μεσαία γραμμή.

“Σισέ: Ο τελευταίος Έλληνας θεός”

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα, μπορεί να είναι εξαιρετικά έμπειρος τεχνικός, αλλά έχει να κάνει στην πρεμιέρα του με την πιο θεαματική ομάδα. Η Μπαρτσελόνα του Πεπ Γκουαρντιόλα, έχει έρθει “πάνοπλη” και ο Παναθηναϊκός έχει να αντιπαραθέσει το πάθος του, σε συνδυασμό με το επιθυμητό επίπεδο αυτοσυγκέντρωσης που έχει θέσει ως στόχο ο νέος προπονητής του “τριφυλλιού”.

Η αναμέτρηση θα αρχίσει στις 21:45 και διαιτητής θα είναι ο Ιταλός Τζιανλούκα Ρόκι.

Πιθανές 11αδες:

Παναθηναϊκός: Τζόρβας, Καντέ, Μπουμσόνγκ, Σπυρόπουλος, Βύντρα, Κατσουράνης, Γκαρσία, Ζιλμπέρτο, Χριστοδουλόπουλος, Μαρίνος, Σισέ.
Μπαρτσελόνα: Βαλδές, Ντ. Άλβες, Πικέ, Πουγιόλ, Μάξουελ, Τσάβι, Μπουσκέτς, Κεϊτά, Βίγια, Ινιέστα, Μέσι.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε