Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Πάτησαν φρένο οι ελληνικές ομάδες στο Europa League

ΦΩΤΟ ΕUROKINISSI.

Φτωχή ήταν η συγκομιδή των τριών εκπρσώπων μας στην τρίτη αγωνιστική του Europa League. Μόνο ο Άρης πήτε βαθμό, ενώ ΑΕΚ και ΠΑΟΚ ηττήθηκαν από Άντερλεχτ και Βιγιαρεάλ.

Ο Άρης διατήρησε το αήττητο στην έδρα του αλλά σίγουρα θα μπορούσε να πάρει και κάτι παραπάνω κόντρα στην Μπάγερ Λεβερκούζεν. Το 0-0 σφράγισε τις προσπάθειες των δύο ομάδων και πλέον τα πράγματα έχουν μπλέξει στον όμιλο μετά και τη νίκη της Ατλέτικο επί της Ρόζεμποργκ.

Δείτε τι έγινε στο ματς και τη βαθμολογία του 2ου ομίλου

Ο ΠΑΟΚ στάθηκε στο ύψος του μέσα στο Μαδριγάλ, κοίταξε στα μάτια την Βιγιαρεάλ αλλά δεν μπόρεσε να πάρει ούτε τον βαθμό που σίγουρα άξιζε. Αυτή ήταν η πρώτη ήττα του Δικεφάλου του Βορρά στον όμιλο και πλέον χρειάζεται νίκη στην Τούμπα κόντρα στους Ισπανούς για να μείνει ζωντανός στο κυνήγι της πρόκρισης.

Δείτε τι έγινε στο ματς και τη βαθμολογία του 4ου ομίλου

Η ΑΕΚ πραγματοποίησε κάκιστη εμφάνιση και σε αυτή έπαιξαν ρόλο οι πολλές αλλαγές στην ενδεκάδα, λόγω των τραυματισμών. Εκτός από την ήττα με 3-0 από την Άντερλεχτ, η Ένωση έχασε και τον Σκόκο που υπέστη θλάση και πιθανότατα θα μείνει εκτός δράδης για 3 εβδομάδες. Το σίγουρο είναι ότι χάνει το ντέμρπι κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Δείτε τιο έγινε στο ματς και τη βαθμολογία του 7ου ομίλου

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε