Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

“Πάτησε” Αγγλία για το όνειρο

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Ο Άρης βρίσκεται ήδη στο Μάντσεστερ όπου την Πέμπτη το βράδυ (22.05) θα διεκδικήσει την πρόκριση στους “16” του Europa League κόντρα στην Σίτι, στη ρεβάνς του 0-0 της Θεσσαλονίκης.

Οι “κίτρινοι” έφτασαν στην Αγγλία στις 14.30 και συνάντησαν βροχερό καιρό χωρίς πάντως ιδιαίτερο κρύο. Μαζί με την ομάδα έφτασε και το πρώτο τσάρτερ που μετέφερε φιλάθλους ενώ άλλο ένα αναμένεται την Πέμπτη.

Οι περισσότεροι Έλληνες ταξιδεύουν οδικώς για να βρεθούν στο πλευρό των παικτών του Γιάννη Μιχαλήτσου. Ο Άρης παρέλαβε 3.600 εισιτήρια και έχει διαθέσει τα 2.500.

Στα αγωνιστικά ο προπονητής του Άρη δεν αντιμετωπίζει νέα προβλήματα και αναμένεται να παρατάξει τους: Σηφάκη, Βαγγέλη, Μίτσελ, Ρονάλντο, Λαζαρίδη, Φατί, Πρίττα, Τόχα, Νέτο, Σακάτα, Μπομπαντίγια.

Από την άλλη η Σίτι, που έδειξε κόντρα στην Νοτς Κάουντι ότι βρίσκεται σε καλή κατάσταση, δεν θα έχει για τους επόμενους τρεις μήνες τον τραυματία Σέι Γκίβεν.

Ο Μαντσίνι αναμένεται να παρατάξει τους: Χαρτ, Κολάροφ, Ρίτσαρτς, Μπόατενγκ, Κόλο Τουρέ, Γιάγια Τουρέ, Κομπανί, Μπάρι, Σίλβα, Τέβεζ, Μπόατενγκ.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε