Παρασκευή, 26 Απρ.
20oC Αθήνα

“Πάτησε” Βαρκελώνη ο Παναθηναϊκός – Τον υποδέχτηκαν και φίλοι της… Μακάμπι

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Η αποστολή του… πεντάστερου βρίσκεται πλέον σε καταλανικό έδαφος. Έτοιμοι για την πρόκληση του φάιναλ φορ δήλωσαν οι παίκτες. Φίλοι της Μακάμπι που βρέθηκαν στο αεροδρόμιο φώναξαν ρυθμικά το όνομα του Σοφοκλή Σχορτσιανίτη!
Πέταξε για το έκτο αστέρι

Πρώτοι από την αίθουσα αφίξεων του αεροδρομίου της Βαρκελώνης βγήκαν τα μέλη του προπονητικού τιμ και ακολούθησαν οι παίκτες του «τριφυλλιού», οι οποίοι χειροκροτήθηκαν από τους ελάχιστους παρευρισκόμενους φιλάθλους.
 

Στο αεροδρόμιο όμως βρέθηκαν και φίλοι της Μακάμπι, (περίμεναν την άφιξη της δικής τους ομάδας), οι οποίοι φώναξαν ρυθμικά το όνομα του Σοφοκλή Σχορτσιανίτη.
 
Οι πρωταθλητές Ελλάδας παρέμειναν μισή ώρα στο αεροδρόμιο λόγω καθυστέρησης στις αποσκευές κι εν συνεχεία η «πράσινη» αποστολή επιβιβάστηκε στο πούλμαν και αναχώρησε για το ξενοδοχείο.
 
Άπαντες κράτησαν χαμηλούς τόνους και δήλωσαν έτοιμοι να παλέψουν για την κατάκτηση του 6ου τροπαίου.
 
«Είναι μια μεγάλη πρόκληση. Είναι τα ματς που κάθε ομάδα στην Ευρώπη περιμένει όλη τη σαιζόν. Εμείς είμαστε έτοιμοι γι’ αυτό. Είναι πολύ σημαντικό το πρώτο ματς και γι’ αυτό είναι και το πιο δύσκολο. Αντιμετωπίζουμε μια πολύ καλή ομάδα. Η Σιένα είναι σκληρός αντίπαλος, παίζει πολύ δυνατά, με πολλή ενέργεια και πολύ δυνατή άμυνα. Εμείς θεωρώ ότι θα παρουσιαστούμε έτοιμοι και θα αντιμετωπίσουμε την πρόκληση», σχολίασε ο Μάικ Μπατίστ.
 
Από την πλευρά του, ο Δημήτρης Ιτούδης, δήλωσε αισιόδοξος σχετικά με την ετοιμότητα των Ντρου Νίκολας και Δημήτρη Διαμαντίδη: «Η ομάδα έχει ακόμη δύο ημέρες μέχρι τον ημιτελικό και πιστεύω πως θα τις εκμεταλλευτούμε σωστά. Είναι αλήθεια πως είχαμε μια ατυχία με τον Νίκολας και τον Διαμαντίδη, ωστόσο πιστεύω πως αμφότεροι θα είναι σε θέση να βοηθήσουν την ομάδα και να κάνουν το καλύτερο δυνατό».
 
Φτάνοντας στο ξενοδοχείο που θα διαμείνει η αποστολή, ο Ίαν Βουγιούκας ανέφερε: «Είμαστε προετοιμασμένοι κατάλληλα. Ο ημιτελικός με τη Σιένα είναι πολύ σημαντικός, γιατί είναι το πρώτο ματς που θα πρέπει οπωσδήποτε να κερδίσουμε για να διεκδικήσουμε το τρόπαιο. Στις μέρες που απομένουν θα δουλέψουμε κι άλλο για να είμαστε απόλυτα έτοιμοι».
 
Την Πέμπτη στις 13:00 θα πραγματοποιεί η επίσημη συνέντευξη τύπου των τεσσάρων μονομάχων του φετινού Final-4. Το παρόν θα δώσουν οι προπονητές Ζέλικο Ομπράντοβιτς, Σιμόνε Πιανιτζιάνι, Ντέιβιντ Μπλατ και Εμανουέλε Μολίν.
 
Ακόμη, θα μιλήσουν και τέσσερις παίκτες, οι Δημήτρης Διαμαντίδης, Ριμάντας Καουκένας, Σοφοκλής Σχορτσιανίτης και Φελίπε Ρέγες.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε