Πέμπτη, 25 Απρ.
20oC Αθήνα

Πατρική… στήριξη

Ο Νίκος Πατέρας στηρίζει την προσπάθεια των παικτών της ομάδας του
Ο Νίκος Πατέρας στηρίζει την προσπάθεια των παικτών της ομάδας του, ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού έδωσε το παρών στην προπόνηση της ομάδας, δήλωσε αισιόδοξος για την κατάκτηση του τίτλου και εξέφρασε την εμπιστοσύνη του στους παίκτες και τον Νιόπλια.

Χωρίς Τότι στην Αθήνα η Ρόμα

Ο Νίκος Πατέρας έχει παρακολουθήσει από κοντά αρκετές από τις προπονήσεις της ομάδας την φετινή σεζόν πότε για να ενθαρρύνει τους παίκτες και πότε για να κρατήσει… τα λουριά όταν βλέπει τα πράγματα να ξεφεύγουν.

 
“Σας έχω εμπιστοσύνη. Αν παίξεται όπως μπορείται στα παιχνίδια που απομένουν θα πάρετε τον τίτλο”, είπε ο ισχυρός άνδρας του “τριφυλλιού” σε ομιλία του προς τους παίκτες, ενώ δεν άφησε ασχολίαστο και το επεισόδιο ανάμεσα στον Λέτο και τον Καραγκούνη λέγοντας : “Δεν θα ανεχτούμε άλλες τέτοιες συμπεριφορές”.
 
Πλέον στον Παναθηναϊκό έχουν αφήσει πίσω το παιχνίδι με την Καβάλα και στρέφουν το ενδιαφέρον τους στον αγώνα της Πέμπτης με την Ρόμα για το Γιουρόπα Λιγκ. Ο Νίκος Νιόπλιας πολύ δύσκολα θα έχει στην διάθεση του τον Ζιλμπέρτο Σίλβα ο οποίος δεν προπονήθηκε ούτε την Τρίτη, ενώ θέση στην βασική ενδεκάδα αναμένεται να πάρει ο Νίνης αντί του Σαλπιγγίδη.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε