Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Πεδουλάκης: Δεν μας αρκεί η πρόκριση από το TOP 16

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ο Αργύρης Πεδουλάκης αφού αναφέρθηκε στη σημαντική απουσία του Δημήτρη Διαμαντίδη από το ματς με την Άλμπα ξεκαθάρισε ότι θέλει κάτι παραπάνω από την ομάδα του και όχι απλά την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού μίλησε για το ματς στο Βερολίνο με την Άλμπα κατά την αναχώρηση της ομάδας:

“Η Άλμπα είναι μία ομάδα πολύ σκληρή, παίζει με ένταση και σωματική επαφή. Εντός έδρας πάλεψε όλα τα παιχνίδια εκτός από αυτό με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Η Άλμπα έχει την ικανότητα να “διαβάζει” το παιχνίδι του αντιπάλου ενώ προτιμά τον αργό ρυθμό. Παράλληλα βγάζει μεγάλη ενέργεια. Θα πρέπει να έχουμε απαντήσεις σε όλα αυτά και να είμαστε σκληροί στο παρκέ.

Θα πρέπει να δώσουμε τη μάχη μας έστω και χωρίς τον αρχηγό μας, Δημήτρη Διαμαντίδη, ακόμη μία φορά. Εμείς είμαστε νέα ομάδα και αν δείτε οι περισσότερες καινούριες ομάδες έχουν ως στόχο απλά και μόνο την πρόκρισή τους στη φάση των “16”. Εμείς, όμως, επειδή έχουμε “βαριά” κληρονομιά, αλλά και ανθρώπους με όραμα και φιλοδοξίες, πάντα θέλουμε το κάτι παραπάνω.”

Ο Κώστας Τσαρτσαρής μίλησε στην ιστοσελίδα της Ευρωλίγκας: “Θέλουμε και χρειαζόμαστε τη νίκη στο Βερολίνο. Είναι μία πολύ σκληρή και καλή ομάδα όπως οι περισσότερες γερμανικές. Εμείς δεν θα έχουμε μαζί μας και τον Διαμαντίδη και σίγουρα οι δυσκολίες θα είναι περισσότερες. Θα είναι δύσκολο γιατί ο Δημήτρης είναι ένας παίκτης που μπορεί να μας βοηθήσει σε πάρα πολλά στοιχεία του παιχνιδιού μας. Θα πρέπει οι υπόλοιποι να βγούμε μπροστά και να καλύψουμε το κενό. Θέλουμε την νίκη και να την συνδυάσουμε με καλό μπάσκετ.”

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε