Τετάρτη, 24 Απρ.
25oC Αθήνα

Πεδουλάκης: Ευκαιρία να δούμε καινούρια πράγματα

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Λίγο πριν την αναχώρηση των “πρασίνων” για το Μόναχο, ο προπονητής του Παναθηναϊκού μίλησε για την καλή ευκαιρία που έχει το “τριφύλλι” για να τεστάρει τις δυνάμεις του λίγο πριν την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεών του.

“Έχουμε δύο αγώνες να δώσουμε στη Γερμανία με κύριο παιχνίδι το αυριανό, απέναντι στην Μπάγερν. Είναι ένα τεστ για να δούμε κάποια πράγματα, να δούμε το κατά πόσο βελτιωθήκαμε σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια, αλλά και μετά τις προπονήσεις όλο αυτό το διάστημα. Είναι οι τελευταίοι αγώνες πριν την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων”, είπε αρχικά ο 48χρονος κόουτς.

Ο Έλληνας τεχνικός στάθηκε και στις απουσίες των τραυματιών Γιαννόπουλου και Κίτσεν: “Έχουμε τις απώλειες των Κίτσεν και Γιαννόπουλου, αλλά τα υπόλοιπα παιδιά θα προσπαθήσουν να καλύψουν το κενό, θα μοιράσουμε το χρόνο. Θέλουμε να δούμε και κάποια καινούρια πράγματα και είναι η κατάλληλη ευκαιρία για εμάς. Είναι περισσότερο αγώνες για να δούμε κάποια πράγματα οι προπονητές και οι ίδιοι οι παίκτες”.

Όσο για τα φιλικά, ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει το Σάββατο την Μπάγερν Μονάχου (18.00), ανώ απόψε θα δώσει αγώνα προπονητικού χαρακτήρα με την Μπαϊρόιτ.

Διαμαντίδης: Σας έχουμε ανάγκη, ραντεβού στο ΟΑΚΑ (VIDEO)

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε