Σάββατο, 27 Απρ.
17oC Αθήνα

Πεδουλάκης: Να διαχειριστούμε την πίεση

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ο Αργύρης Πεδουλάκης αναγνώρισε τις δυσκολίες που κρύβει ο αγώνας με τη Ρεάλ και τόνισε ότι μέσα από τα παιχνίδια και τα εμπόδια οι παίκτες του προσπαθήσουν να χτίσουν χαρακτήρα.

Αναλυτικά τόνισε: Παίζουμε ένα παιχνίδι με τη Ρεάλ, μία ομάδα που έχει αγωνιστικό ρυθμό. Χτίζεται τα τελευταία χρόνια. Κάνει σκορ. Βρίσκει ρυθμό μέσα απ’ την ταχύτητα. Έχει κάνει αυτοπεποίθηση μέσα απ’ τα καλά αποτελέσματα.Έχει καλό επιθετικό ριμπάουντ, το οποίο μας στοίχισε στη Μαδρίτη. Ο ρυθμός είναι σημαντικός. Έχουμε πρόβλημα με τον Τσαρτσαρή που υπέστη διάστρεμμα, αλλά και με τον Σχορτσανίτη, που έχασε μέρος της χθεσινής προπόνησης, λόγω ενοχλήσεων στο γόνατο.

Πρέπει να ‘μαστε συγκεντρωμένοι σ’ αυτό, δεν πρέπει να αποπροσανατολιστούμε με τις μεταγραφές. Η σημερινή προπόνησή μας περιελάμβανε τακτική και πάρα πολλά σουτ. Δε μπορούμε να μιλήσουμε για τον Μπανκς. Μετά τη Ρεάλ Μαδρίτης θα κάνουμε κανονική προπόνηση και θα τον δούμε. Μένουμε συγκεντρωμένοι σ’ αυτούς που θα παίξουν.

Όταν κάνεις “ταξίδι” με τέτοιες ομάδες θα υπάρχουν και κακές στιγμές. Είναι κομμάτι της προπόνησης. Έχουμε παίκτες που δεν έχουν ξαναπαίξει Ευρωλίγκα, το ‘χουμε ξαναπεί απ’ την αρχή της χρονιάς. Μέσα από τέτοιες στιγμές σφυρηλατείται κανείς. Όποιος αντέξει, προχωράει. Το θέμα είναι πώς διαχειρίζεσαι την πίεση”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε