Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Πεδουλάκης: Χρειάζεται προσοχή μέχρι να ρολάρει η ομάδα

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας, στο βοηθητικό γήπεδο του ΟΑΚΑ η media day του Παναθηναϊκού, με τον Αργύρη Πεδουλάκη να επισημαίνει πως οι νέοι παίκτες των “πρασίνων” θα χρειαστούν χρονικό διάστημα για να είναι έτοιμοι. Τι δήλωσαν οι Δημήτρης Διαμαντίδης, Σοφοκλής Σχορτσιανίτης και Άντι Πάνκο

“Για να βρεθούν και να ομογενοποιηθούν οι νέοι παίκτες χρειάζονται 2-3 μήνες από την έναρξη της προετοιμασίας. Δουλεύουμε σε αυτό για να αποκτήσει ομοιογένεια η ομάδα. Σήμερα είναι η πρώτη μέρα που βρισκόμαστε όλοι μαζί, καθώς ενσωματώθηκε και ο Ούκιτς. Στον πρωταθλητισμό όμως πρέπει να λύνεις τέτοια προβλήματα”, είπε αρχικά ο “Αρτζι” για το διάστημα που απαιτείται ώστε να “δέσει” η ομάδα και στη συνέχεια ρωτήθηκε για το κατά πόσο υπάρχει πίεση στην ομάδα…
“Εγώ μπορώ να το κοντρολάρω, γιατί είμαι κάποιας ηλικίας και έχω εμπειρίες. Το ζήτημα είναι να μην περάσει αυτό στους παίκτες από τον κόσμο. Γι’ αυτό στην αρχή χρειάζεται προσοχή, μέχρι να ρολάρει η ομάδα”

Ο αρχηγός των “πρασίνων”, Δημήτρης Διαμαντίδης τόνισε ότι ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς θα λείψει σε όλους, ενώ πρόσθεσε πώς η φετινή χρονιά είναι μία διαφορετική πρόκληση για όλους:
“Ο Ομπράντοβιτς θα μας λείψει, αλλά φέτος είναι μία διαφορετική σεζόν, μία διαφορετική πρόκληση”.

Τέλος, ο Σοφοκλής Σχορτσιανίτης δήλωσε μεταξύ άλλων:
«Είμαστε μια νέα ομάδα. Δεν θέλω να μπω στη διαδικασία από τώρα για να μιλήσω για πρωτάθλημα και στόχους. Είμαστε πολλοί οι νέοι παίκτες στην ομάδα. Το κλίμα μεταξύ μας είναι πολύ καλό. Εχουμε παίξει ήδη δύο φιλικά παιχνίδια και δείξαμε καλά στοιχεία».

Έπειτα πήρε τον λόγο ο Άντι Πάνκο, ο οποίος μίλησε για τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό: “Είμαι ενθουσιασμένος που βρίσκομαι σε ένα τόσο σημαντικό σύλλογο, που μοιάζει με μια μεγάλη οικογένεια. Και από την πρώτη στιγμή έχω νιώσει πραγματικό μέλος της.

Ο Ολυμπιακός είναι πρωταθλητής Ελλάδας και Ευρώπης και είναι λογικό να θέλουν να τον νικήσουν. Αυτό λοιπόν είναι ένα επιπλέον κίνητρο για μας να τους προσπεράσουμε”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε