Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Πέφτει… η αυλαία για Κατσαμπή – Ο Ηρακλής τιμά τον αρχηγό του!

Η εντός έδρας αναμέτρηση του “Γηραιού” με τον ΠΑΟΚ την Κυριακή (10/4) θα είναι η τελευταία στο Καυτανζόγλειο για τον αρχηγό του Ηρακλή, η απόφαση του οποίου να αποσυρθεί το καλοκαίρι φαίνεται πως είναι… αμετάκλητη.
Η ώρα της μεγάλης αποχώρησης για τον αρχηγό του Ηρακλή, Τάσο Κατσαμπή, φαίνεται πως έχει φτάσει, καθώς όπως έχει δηλώσει και ο ίδιος τ, θα… κρεμάσει τα παπούτσια του με τη λήξη της φετινής σεζόν.
 
Στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι του Ηρακλή, αυτό με τον ΠΑΟΚ την Κυριακή (10/04) η ΠΑΕ θα τιμήσει τον 38χρονο αρχηγό της ομάδας, κάτι το οποίο γνωστοποίησε με ανακοίνωση που εξέδωσε:
 
Ο αρχηγός της ομάδας, Τάσος Κατσαμπής, μετά από εννέα χρόνια διακεκριμένης προσφοράς στην ομάδα και μακρά πορεία στο Ελληνικό ποδόσφαιρο, αφήνοντας ανάγλυφο το στίγμα της ποιότητας του χαρακτήρα και της ποδοσφαιρικής αξίας του, αποφάσισε να ‘κρεμάσει τα παπούτσια του’, με τη λήξη της αγωνιστικής περιόδου.
 
Την Κυριακή 10/04, στο περιθώριο της τελευταίας εντός έδρας αναμέτρησης της περιόδου, η ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ θα τιμήσει τον αρχηγό, για όλα όσα προσέφερε στην ομάδα, τα χρόνια της σημαντικής παρουσίας του σε αυτήν”.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε