Τρίτη, 16 Απρ.
24oC Αθήνα

Πειθαρχία… πάνω απ’ όλα – “Εκτός” με ΠΑΣ ο Μανωλάς

ΦΩΤΟ ΝEWSPORTS.
Μπορεί ο νεαρός αμυντικός να ζήτησε συγνώμη για το περιστατικό που προκάλεσε στην προπόνηση της Τετάρτης, αλλά ο Νίκος Κωστένογλου τον αφήνει εκτός αποστολής απ’ τον αγώνα με τον ΠΑΣ, προκειμένου να διατηρήσει την πειθαρχία στα αποδυτήρια της ομάδας. Θα ακολουθήσει και ποινή από τον Αδαμίδη.
 
Ο Νίκος Κωστένογλου έδειξε από την πρώτη μέρα που κάθισε στον πάγκο της ΑΕΚ πως η πειθαρχία σε μία αμάδα είναι κάτι το πολύ σημαντικό.
 
Από το βράδυ της Τετάρτης, ο Νίκος Κωστένογλου δεν έκρυβε σε συνεργάτες του ότι σκεφτόταν σοβαρά να αποκλείσει από την αποστολή της αναμέτρησης με τους Ηπειρώτες τον Κώστα Μανωλά για τον τρόπο με τον οποίο συμπεριφέρθηκε στην προπόνηση.
 
Ο νεαρός κεντρικός αμυντικός ενημερώθηκε από τον προπονητή του ότι δε θα συμπεριληφθεί στην αποστολή κι αυτή θα είναι η τιμωρία που θα του επιβληθεί, τουλάχιστον από την πλευρά του, παρά το γεγονός ότι είναι τραυματίας και ο Δέλλας, άρα δεν υπάρχουν πολλές λύσεις για το κέντρο της άμυνας δίπλα στον Κάλα (Χέλγκασον ή Κοντοές).
 
Πέρα από αυτή την απόφαση του προπονητή, ο Μανωλάς θα μάθει την Παρασκευή και την απόφαση του Σταύρου Αδαμίδη για την ποινή που θα του επιβληθεί από τη διοίκηση.
 
Κατά τη διάρκεια της προπόνησης ο Κωστένογλου έδειξε τις πρώτες σκέψεις του αναφορικά με την ενδεκάδα που προτίθεται να επιλέξει απέναντι στον ΠΑΣ με τον Αραμπατζή στα δοκάρια, τον Αργυρίου δεξιά στην άμυνα, τον Καράμπελα αριστερά και τους Κάλα – Κοντοέ στο κέντρο της άμυνας.
 
Στη μεσαία γραμμή επέλεξε τους Μάκο – Γεωργέα με τριάδα μπροστά τους αποτελούμενη απ’ τον Μπέλεκ δεξιά, τον Κάρλος στον άξονα και αρχικά τον Κλωναρίδη αριστερά και τον Σιαλμά στην κορυφή της επίθεσης. Στη συνέχεια όμως έκανε αλλαγές, επιλέγοντας τον Σιαλμά αριστερά στην τριάδα αντί του Κλωναρίδη και τον Θωμά Τσίτα στην κορυφή της γραμμής κρούσης.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε