Πέμπτη, 18 Απρ.
19oC Αθήνα

Πειθαρχική δίωξη σε Παναθηναϊκό και Σεϊταρίδη!

Πειθαρχική δίωξη σε Παναθηναϊκό και Σεϊταρίδη!

Τρεις αγωνιστικές έχουν περάσει και ο Παναθηναϊκός καλείται για δεύτερη φορά σε απολογία από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα. Η δίωξη αφορά και τον Γιούρκα Σεϊταρίδη λόγω των δηλώσεων μετά τον αγώνα κόντρα στον Πανθρακικό.

Ο Γιούρκας Σεϊταρίδης είχε αφήσει αιχμές κατά της διαιτησίας μετά το ματς της 3ης αγωνιστικής κόντρα στον Πανθρακικό και ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας, Κωνσταντίνος Πετρόπουλος, άσκησε εις βάρος του αλλά και εις βάρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός πειθαρχική δίωξη.

Ο Σεϊταρίδης είχε πει μεταξύ άλλων: “Πάντα στην Ευρώπη οι ομάδες οι ελληνικές παίζουν διαφορετικά και αυτό συμβαίνει για πολλούς λόγους και ένας εξ αυτών είναι και η διαιτησία. Για το σημερινό αποτέλεσμα ευθυνόμαστε εμείς αλλά έχουμε διανύσει τρεις αγωνιστικές και το ξαναλέω ότι για το σημερινό αποτέλεσμα δεν έχει ευθύνη η διαιτησία αλλά αυτοί που έχουν σφυρίξει μέχρι τώρα είτε είναι ανίκανοι διαιτητές, είτε το κάνουν επίτηδες.”

Η ανακοίνωση:

“Ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας Κωνσταντίνος Πετρόπουλος άσκησε πειθαρχική δίωξη σε βάρος της ΠΑΕ ΠΑΟ και του ποδοσφαιριστή Γιούρκα Σεϊταρίδη για πράξεις που προβλέπονται και τιμωρούνται πειθαρχικώς από τις διατάξεις των άρθρων 14, παρ. 2 και 3 και 25, παρ. 1 και 4, του πειθαρχικού κώδικα της ΕΠΟ, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει από 1/6/2012».

Στην Παναθηναϊκή Συμμαχία και την ΠΑΕ Παναθηναϊκός είχε ασκηθεί δίωξη και στην αρχή της σεζόν μετά τις ανακοινώσεις της πρεμιέρας με τον Λεβαδειακό.”

Με Μπουμσόνγκ αλλά χωρίς Πετρόπουλο στη Σλοβενία ο Παναθηναϊκός

Σκέψεις για Μακρόπουλο και συνάντηση με Βγενόπουλο

Έξαλλος με τους παίκτες ο Φερέιρα: Ήσασταν ασόβαροι!

Μαλλιοτραβήχτηκαν στην προπόνηση Μπουμσόνγκ και Χριστοδουλόπουλος

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε