Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Πελέ: Καλός ο Μέσι αλλά σαν κι εμένα κανείς

ΦΩΤΟ REUTERS.
ΦΩΤΟ REUTERS.

Ο 70χρονος παλαίμαχος άσος έριξε για ακόμη μία φορά… λάδι στη φωτιά, χαρακτηρίζοντας τον Μέσι αντίγραφο του Μαραντόνα ενώ για τον Ντιέγκο είπε ότι ήταν απλά ένας πολύ καλός παίκτης αλλά με… προβλήματα.

Είναι γνωστό ότι Πελέ και Μαραντόνα δεν διατηρούν και τις καλύτερες σχέσεις. Η άτυπη κόντρα για το ποιος είναι ο καλύτερος παίκτης που πέρασε ποτέ καλά κρατεί, με τον βραζιλιάνο παλαίμαχο άσο να επαναλαμβάνει την άποψη του πως ο Μέσι και ο Μαραντόνα δεν μπορούν να συγκριθούν μαζί του.

Ο Πελέ πάντως είπε τα καλύτερα για το νέο αστέρι του βραζιλιάνικου ποδοσφαίρου, Νεϊμάρ.

“Ο Μαραντόνα ήταν ένας πολύ καλός παίκτης, αλλά όχι ο καλύτερος. Χρησιμοποιούσε μόνο το αριστερό του πόδι, ενώ σχεδόν καθόλου το κεφάλι. Πόσα γκολ πέτυχε στην καριέρα του με κεφαλιά, μπορείτε να μου πείτε;

Ο Μέσι είναι αντίγραφο του Μαραντόνα. Ισχύει για αυτόν ό,τι είπα και για τον Ντιέγκο.

Ο Νεϊμάρ είναι τρομερός παίκτης. Μειονέκτημά του είναι πως σε κάποιες στιγμές δεν αναλαμβάνει τις ευθύνες που του αναλογούν.

Με τη σημερινή τεχνολογία όλοι μπορούν να παρακολουθήσουν έναν παίκτη. Αν, μάλιστα, βάλει ένα γκολ και στείλει ένα φιλάκι στην κάμερα, αμέσως γίνεται αντικείμενο λατρείας. Στην εποχή μου έπρεπε να παίξω σε όλες τις γωνιές του πλανήτη για να με μάθουν οι φίλαθλοι. Αν ήθελα να γίνω ακόμα πιο γνωστός, θα έπρεπε να παίξω στη Σελήνη.”

Μαραντόνα: Πρέπει να είναι χαζός ο Πελέ

Πελέ: Ποιος Μέσι; Ας πάρει τρία Μουντιάλ και τα λέμε!

Απάντηση Πελέ στον Μέσι: Θα του στείλω DVD!

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε