Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

“Πεντάρα”, γκολ… φάντασμα και η Τσέλσι στον τελικό (VIDEO)

ΦΩΤΟ REUTERS.
ΦΩΤΟ REUTERS.

Οι “μπλε” πήραν την πρόκριση για τον τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας επικρατώντας της Τότεναμ με 5-1 στο “Γουέμπλεϊ”. Παράπονα από τα “σπιρούνια” για το δεύτερο γκολ της Τσέλσι, στο οποίο η μπάλα δεν πέρασε την τελική γραμμή. Με Λίβερπουλ στον τελικό.

Η Τσέλσι προηγήθηκε δύο λεπτά πριν από το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, με υπέροχο σουτ του Ντιντιέ Ντρογκμπά.

Στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου (49′) σημειώθηκε γκολ… φάντασμα, αφού σε ένα μπέρδεμα στην περιοχή της Τότεναμ και μετά από κοντινό πλασέ του Μάτα, ο διαιτητής έδειξε γκολ, θεωρώντας πως η μπάλα είχε περάσει τη γραμμή.

Η Τότεναμ δεν το έβαλε κάτω, στο 56′ Αντεμπαγιόρ βγήκε τετ α τετ με τον Τσεχ, αυτός τον ανέτρεψε, αλλά πριν προλάβει ο διαιτητής να δείξει το σημείο του πέναλτι, ο Μπέιλ μπήκε στη φάση και έκανε το 2-1.

Η Τσέλσι όμως δεν πανικοβλήθηκε απ’ αυτή την εξέλιξη και στο 77′ ο Ραμίρεζ έγραψε το 3-1. Το 4-1 διαμόρφωσε ο Λάμπαρντ με απευθείας εκτέλεση φάουλ στο 81′, ενώ διαστάσεις θριάμβου έδωσε το τέρμα του Μαλουντά στις καθυστερήσεις.


Οι συνθέσεις:

ΤΟΤΕΝΑΜ: Κουντιτσίνι, Κάιλ Γουόκερ, Κινγκ, Γκαλάς, Ασού-Εκοτό, Σκοτ Πάρκερ (94′ Σάντρο), Μόντριτς, Λένον, Μπέιλ, Φαν ντερ Φάαρτ (75′ Ντεφόου), Αντεμπαγιόρ.
 

ΤΣΕΛΣΙ: Τσεχ, Μποζίνγκουα, Τέρι, Νταβίντ Λουΐζ (59′ Γκάρι Κέιχιλ), Άσλεϊ Κόουλ, Όμπι Μίκελ, Λάμπαρντ, Ραμίρες (83′ Μαλουντά), Μάτα, Καλού, Ντρογκμπά (85′ Τόρες).

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε