Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Πεντάρα στην Κοζάνη και τώρα το… λιμάνι

ΦΩΤΟ, EUROKINISSI
Ο Παναθηναϊκός προκρίθηκε στους «16» του Κυπέλλου Ελλάδος ΟΠΑΠ χωρίς να δυσκολευτεί, επικρατώντας της Κοζάνης με 5-0 και τώρα στρέφεται στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Το LIVE του αγώνα
 
Νιόπλιας: Δεν υπάρχει φαβορί στο ντέρμπι

Γκοβού: Έχω γκολ και για τον Ολυμπιακό

Οι «πράσινοι» δεν χρειάστηκε να φορτσάρουν και με τον Τζιμπρίλ Σισέ καλύτερο τους παίκτη σε ακόμα ένα ματς πέρασαν εύκολα από την Κοζάνη. Ο Γάλλος επιθετικός σκόραρε με προσωπική ενέργεια στο 8΄και έφτιαξε το δεύτερο γκολ για τον Γκοβού στο 42΄. Πάντως και στα δύο πρώτα γκολ φέρει σοβαρή ευθύνη ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων. 
 

Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν στροφές και έπαιξαν καλό ποδόσφαιρο. Το τρίτο τέρμα πέτυχε ο Σαριέγκι στο 69ο λεπτό μετά από εξαιρετική κάθετη πάσα του Λουίς Γκαρσία και στη συνέχεια πήρε το «όπλο» του ο Χριστοδουλόπουλος. Με δύο τέρματα σε δύο λεπτά (75΄,77΄), το πρώτο με μακρινό σουτ και το δεύτερο με πέναλτι που κέρδισε ο Μαυρίας, έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της ομάδας του.
 
Εκτός από το προφανές κέρδος της αναπτέρωσης του ηθικού οι «πράσινοι» κέρδισαν και τον Ορέστη Καρνέζη. Ο νεαρός τερματοφύλακας όταν χρειάστηκε ήταν αλάνθαστος στέλνοντας το δικό του μήνυμα στον Νίκο Νιόπλια.

Οι συνθέσεις:

ΚΟΖΑΝΗ: Βούρας, Τσαπούδης, Τραυλός, Νικρατσιάν, Κάλφας, Ζήφκας (64′ Μπάκανος), Πελέκας (79′ Πάλλας), Κυριακίδης, Μαρκόπουλος, Παπαδόπουλος, Γκόβας (73′ Κωνσταντάρας)

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Καρνέζης, Σεϊταρίδης, Βύντρα, Σαριέγκι, Ιωαννίδης, Πλεσί, Μαρίνος, Δημούτσος, Γκοβού (46′ Πετρόπουλος), Γκαρσία (72′ Μαυρίας), Σισέ (60′ Χριστοδουλόπουλος)

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε