Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Πέντε μήνες φυλακή στον Μπέο!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Πέντε μήνες φυλάκιση για δυσφήμηση επέβαλε το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου στον Αχιλλέα Μπέο ,λόγω δυσφημιστικών χαρακτηρισμών, έπειτα από μήνυση που είχε υποβάλει εναντίον του ο Στράτος Γιδόπουλος.

Μετά το τέλος της ακροαματικής διαδικασίας, ο Αχιλλέας Μπέος, που πήγε μόνος του χωρίς δικηγόρο, πλήρωσε την ποινή του με 10 ευρώ ημερησίως συν τα δικαστικά έξοδα και αφέθηκε ελεύθερος.

Πάντως, ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού Βόλου εξέδωσε ανακοίνωση, με την οποία υποστηρίζει πως το δικαστήριο τον δικαίωσε!

Αναλυτικά:

«Η ετυμηγορία του δικαστηρίου, κατά τη χθεσινή δίκη μου με μηνυτή τον κ. Γιδόπουλο, αποτελεί ουσιαστική δικαίωση για μένα.

Η καταδίκη μου για το αδίκημα της απλής δυσφήμησης και όχι της συκοφαντικής και μάλιστα στα όρια του ελάχιστου της προβλεπόμενης ποινής, καταδεικνύει ότι το Πλημμελειοδικείο Βόλου, μετά από ενδελεχή έρευνα της υποθέσεως, στην οποία υπερασπίστηκα τον εαυτό μου χωρίς δικηγόρο, κατέληξε στο αδιαμφισβήτητο συμπέρασμα ότι όσα ισχυρίστηκα για τον κ. Γιδόπουλο και την ανύπαρκτη σχέση του με τη Νίκη Βόλου, ακόμη και σε επίπεδο μετόχου της, ήταν απολύτως αληθή, απλώς θα μπορούσα να χρησιμοποιήσω άλλες εκφράσεις, ηπιότερες, στη δημόσια κριτική μου για το πρόσωπό του.

Αυτά και για να προλάβω κάθε διαστρέβλωση της αλήθειας, που κάποιοι έχουν κάνει επιστήμη…».

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε