Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Πέρασε από… 40 κύματα αλλά υπέγραψε στον Πανιώνιο ο Μήτρογλου

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Η μετεγγραφή πήγε να χαλάσει ουκ ολίγες φορές, όμως τελικά είχε αίσιο τέλος. Ο παίκτης πείστηκε να συνεχίσει την καριέρα του στη Νέα Σμύρνη μέχρι το καλοκαίρι μετά από σειρά συναντήσεων που είχε με Μαρινάκη και Βεντούρη.

Ο διεθνής επιθετικός συναντήθηκε με ανθρώπους του Πανιωνίου το μεσημέρι αλλά δεν υπήρξε συμφωνία, ενώ και στην επαφή που είχε με τον Βαγγέλη Μαρινάκη εξέφρασε τις επιφυλάξεις του για τις συνθήκες που θα συναντήσει στην Πλατεία.

Τελικά ο Κώστας Μήτρογλου πείστηκε να πει το πολυπόθητο “ναι” στον Πανιώνιο. Αυτή η εξέλιξη χαροποίησε ιδιαίτερα τους ανθρώπους του Ολυμπιακού αφού αν ο διεθνής επιθετικός δεν μετακόμιζε στη Νέα Σμύρνη τότε θα έπρεπε να δώσουν αρκετά χρήματα ώστε να καλύψουν το αντάλλαγμα για τη μετεγγραφή του Μανιάτη.

H μετεγγραφή ανακοινώθηκε και από τις δύο ΠΑΕ.

“Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την παραχώρηση στον Πανιώνιο, με τη μορφή δανεισμού για έξι μήνες, του ποδοσφαιριστή Κωνσταντίνου Μήτρογλου.”

“Ο Πανιώνιος ΓΣΣ ΠΑΕ ανακοινώνει την απόκτηση του Κώστα Μήτρογλου. Ο διεθνής ποδοσφαιριστής παραχωρήθηκε στον Πανιώνιο υπό μορφή δανεισμού για 6 μήνες από την ΠΑΕ Ολυμπιακός, στα πλαίσια της μεταγραφής του Γιάννη Μανιάτη. Ο Κώστας Μήτρογλου θα ενσωματωθεί άμεσα στην ομάδα του Πανιωνίου και θα τεθεί από αύριο το πρωί στη διάθεση του προπονητή της ομάδας κ. Τάκη Λεμονή.”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε