Σάββατο, 27 Απρ.
15oC Αθήνα

Πέρασε απ’την Βέροια στις… καθυστερήσεις – Πάλι δεύτερος ο Αστέρας

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ο Αστέρας Τρίπολης πέρασε από την έδρα της Βέροιας, με το “χρυσό” γκολ του νεοαποκτηθέντα Λέντσε στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων (2-1) και ανέβηκε ξανά στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, ξεπερνώντας τον ΠΑΟΚ.

Δείτε ΕΔΩ το LIVE του αγώνα

Η Βέροια είχε τον έλεγχο στο πρώτο μέρος και κυκλοφόρησε πολύ καλύτερα την μπάλα από τον Αστέρα, που έδειξε να θέλει να χρησιμοποιήσει την τακτική των αντεπιθέσεων. Πέρα από την κατοχή της μπάλας, οι γηπεδούχοι είχαν και την πιο κλασική ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ, με το δοκάρι του Ολαϊτάν στο 14′.

Ο ρυθμός του αγώνα έπεσε στην συνέχεια, με την “βασίλισσα του Βορρά” να συνεχίζει να ελέγχει το παιχνίδι και τους Αρκάδες να κλείνουν καλύτερα τους διαδρόμους στην άμυνα τους. Τελικά, λίγο πριν τη λήξη του πρώτου μέρους, οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ (43′) με τον Ράγιος.

Στο δεύτερο μέρος, ο ρυθμός έπεσε, με τον Αστέρα να ελέγχει την αναμέτρηση, χωρίς όμως να απειλεί ουσιαστικά. Μετά το 70’ όμως οι γηπεδούχοι αύξησαν την πίεση και στο  75’ ο Ορέστες με κεφαλιά ισοφάρισε σε 1-1. Οι παίκτες του Τσιώλη πίεζαν για το γκολ, όπως και η Βέροια, με το παιχνίδι να έχει φρενήρη ρυθμό. Και στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Λένσε συνδυάστηκε άψογα με τον Κάφα και ο Ούγγρος στο ντεμπούτο του με τη φανέλα του Αστέρα, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-2, δίνοντας τη νίκη στην ομάδα του.

ΒΕΡΟΙΑ: Λόπεζ, Γκιγιέρμο, Μοκάκε (87’ Ιωάννου), Μπάρμπας, Σνάουτσνερ (66’ Καλτσάς), Ορέστες, Κόστλι, Καλογέρης, Αμαραντίδης, Γεωργιάδης, Ολαϊτάν

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Φούλοπ, Τσαμπούρης, Πιπίνης, Μπαρτολίνι, Καστέλς, Φορμίκα, Αλβάρεζ (78’ Λένσε), Ντε Μπλάσις (83’ Κάφα), Ράγιος, Ναβάρο, Καλαντζής (70’ Σέτι)

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε