Πέμπτη, 28 Μαρ.
19oC Αθήνα

Περίμεναν τον Μαρτίν για να κάνουν… ανάσταση στην Κέρκυρα

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Οι Φαίακες πανηγύρισαν τη δεύτερη νίκη τους στη Σούπερ Λίγκα και πήραν τεράστια βαθμολογική ανάσα. Το 1-0 επί του Άρη ήρθε χάρη στο τέρμα του Χουάν Μαρτίν. Αυτή ήταν η πρώτη νίκη της Κέρκυρας κόντρα στους κίτρινους.

Το ιδανικότερο ξεκίνημα στο 2012 έκανε η Κέρκυρα που ήταν καλύτερη σε όλη τη διάρκεια του αγώνα από τον Άρη και πήρα το τρίποντο που είχε τόσο ανάγκη.

Το τέρμα που έκρινε το ματς, σημείωσε στο 48′ ο Χουάν Μαρτίν που συνέχισε από εκεί που είχε σταματήσει όταν φορούσε τη φανέλα του Ολυμπιακού Βόλου.

Ο Μαρτίν εκμεταλλεύτηκε την εξαιρετική ασίστ του Αγρίτη και από κοντά νίκησε τον Βελλίδη. Ο Άρης αντίθετα απογοήτευσε αφού σε όλο το ματς είχε ουσιαστικά μόλις μία ευκαιρία με τον Ούμπιντες.

Οι Φαίακες πήραν τη δεύτερη νίκη τους στη Σούπερ Λίγκα και ελπίζουν ότι τη νέα χρονιά τα πράγματα θα πάνε καλύτερα γι΄αυτούς.

Κέρκυρα: Γκαλίνοβιτς, Βενζελ, Γραμμόζης, Μίχος (9′ Σακελλαρίου), Αγρίτης, Γιάντσης, Μαϊστόροβιτς, Οσμάν, Γκουστάβο, Μαρτίν, Ιωάννου (72′ Ηλιάδης)

Άρης: Βελλίδης, Νέτο, Μίσελ, Σολτάνι (84′ Σανκαρέ), Τόχα, Τσέζαρεκ, Φατί (68′ Καπετάνος), Ντίκο, Καζναφέρης (56′ Γιαννιώτας), Λαζαρίδης, Ούμπιντες.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε