Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Περιμένοντας το “δώρο” της ΑΕΚ – ΠΑΟΚ vs Ολ. Βόλου (20.30)

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Ο δικέφαλος του βορρά βρίσκεται στην… άχαρη θέση να μην κρατάει την τύχη στα χέρια του αφού ακόμη κι να νικήσει τον Ολυμπιακό Βόλου θα έχει το μυαλό του στο ματς του ΟΑΚΑ αλλά και την εκδίκαση της ένστασης της ΑΕΚ. Πολλά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Μάκης Χάβος. Στις 20.30 (LIVE NewsIt/NOVA) η σέντρα του ματς.

Γεμάτο… απουσιολόγιο ενόψει Ολυμπιακού Βόλου

Η Ουντινέζε θέλει για αντί-Σάντσες τον Βιεϊρίνια

Το κακό για τον ΠΑΟΚ είναι ότι ακόμη κι αν έρθουν τα πράγματα όπως θέλει είναι πιθανό να χαρεί μόνο για λίγο. Αυτό που θέλει ο δικέφαλος του Βορρά είναι να μην νικήσει ο Παναθηναϊκός και βέβαια να πάρει ο ίδιος το τρίποντο. Σε αυτήν την περίπτωση θα ανέβει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας αλλά μετά θα περιμένει και την έκβαση της ένστασης της ΑΕΚ που μπορεί να αλλάξει πάλι τα δεδομένα. Αν η Ένωση δικαιωθεί τότε ο ΠΑΟΚ θα μείνει εκτός Τσάμπιονς Λιγκ ανεξαρτήτως αποτελεσμάτων στην τελευταία αγωνιστική.

Ο Μάκης Χάβος θέλει από την ομάδα του να κάνει το χρέος της και από εκεί και πέρα θα περιμένει την εξέλιξη του ντέρμπι του ΟΑΚΑ αλλά και της ένστασης.

Τα προβλήματα δεν λείπουν αφού εκτός μάχης είναι οι Τσιρίλο, Κοντρέρας, Ετό, Γκαρσία, Ίβιτς και Σαβίνι.

Από την άλλη ο Ολυμπιακός Βόλου θεωρητικά εξασφαλίζει το ευρωπαϊκό εισιτήριο αν χάσει στην Τούμπα, σε περίπτωση που δεν δικαιωθεί η ΑΕΚ στην ένσταση.

Ο Μάκης Κατσαβάκης δεν υπολογίζει στους Σανκαρέ, Μητρόπουλο και Ούμπιντες.

Το ματς θα ξεκινήσει στις 20.30 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από τη NOVA ενώ θα υπάρχει και LIVE ενημέρωση από το NewsIt.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε