Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Περιμένοντας τον Κόκκαλη

Την πόρτα της εξόδου δείχνουν στον Ζίκο
Την πόρτα της εξόδου δείχνουν στον Ζίκο, ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Η τοποθέτηση του προέδρου του Ολυμπιακού θα κρίνει το μέλλον του Ζίκο στην ομάδα, ο οποίος ίσως διανύει τις τελευταίες του ημέρες στο λιμάνι.

Ο Ολυμπιακός θέλει να βάλει δίπλα στον Βραζιλιάνο τον Μπόζινταρ Μπάντοβιτς κάτι που ο Ζίκο δεν δέχεται. Όλα δείχνουν ότι το διαζύγιο είναι αναπόφευκτο και το μόνο που μένει είναι να βρεθεί ο τρόπος που οι δύο πλευρές θα χωρίσουν ¨αγαπημένες”.

Το μεγάλο πρόβλημα είναι το υψηλό συμβόλαιο του Ζίκο το οποίο προβλέπει και μεγάλη αποζημείωση σε περίπτωση απομάκρυνσης του. 

Δεν είναι μόνο ο Ζίκο που θα πρέπει να αποζημειωθεί, το ίδιο ισχύει και για τον αδερφό του που είναι και βοηθός του. 

Ο Σωκράτης Κόκκαλης βρίσκεται στην Αμερική και όλοι στο λιμάνι αναμένουν το τηλεφώνημα που θα ορίσει τις μετέπειτα εξελίξεις. 

Όλα αυτά σχεδόν τέσσερις μήνες από την ανάληψη της τεχνικής καθοδήγησης των Πειραιωτών από τον “Λευκό Πελέ”. Άλλος ένας προπονητής που ήρθε με πολλές προσδοκίες και όπως όλα δείχνουν δεν θα προλάβει καν να κλείσει εξάμηνο… 

Εκνευρίστηκε ο Ζίκο

Στην προπόνηση της Παρασκευής ο Ζίκο περίμενε καρτερικά τους παίκτες στις 15.30 να βγουν για να προπονηθούν, έχοντας ξεχάσει ότι εκείνη την ώρα ο Νικοπολίδης ενημέρωνε τους συμπαίκτες του για την συνάντηση που είχε ως αρχηγός με την διοίκηση και τους οργανωμένους. 

Όταν ολοκληρώθηκε η συνάντηση αυτή οι παίκτες πήγαν προς τον Ζίκο, ο οποίος εκνευρισμένος τους ρώτησε γιατί άργησαν. Ο Νικοπολίδης του εξήγησε αλλά αυτό δεν ικανοποίησε τον Βραζιλιάνο που δείχνει να βρίσκεται ήδη εκτός ομάδας…   

Κάκωση υπέστη ο Μήτρογλου

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε