Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Περπέρογλου: “Ευχαριστώ το Θεό που είμαι εδώ”

ΦΩΤΟ GAZZETTA.GR
ΦΩΤΟ GAZZETTA.GR

Ο Στράτος Περπέρογλου εξομολογείται στο gazzetta.gr τις στιγμές που έζησε από την περίοδο που η επιστροφή του στην αγωνιστική δράση θεωρούνταν αμφίβολη, έως την συμβολή του στην πρόκριση του Παναθηναϊκού στο φάϊναλ-φορ της Κωνσταντινούπολης.

Από τις αρχές του περασμένου Ιουνίου, οπότε και πανηγύρισε το 4ο συνεχόμενο πρωτάθλημα της καριέρας του με την “πράσινη” φανέλα, μέχρι τις 5 Ιανουαρίου του 2012, όταν και επέστρεψε στην αγωνιστική δράση, σκοράροντας 9 πόντους στην εύκολη νίκη (104-69) επί του Περιστερίου, πέρασαν επτά ολόκληροι μήνες, που για τον 27χρονο Δραμινό διεθνή φόργουορντ, ήταν σαν μία αιωνιότητα…
Η θρόμβωση που υπέστη στην ιγνυακή φλέβα πριν από την έναρξη της προετοιμασίας της Εθνικής ομάδας, το περασμένο καλοκαίρι, λίγο έλειψε να τον αφήσει πρόωρα εκτός μπάσκετ… Η σκληρή δουλειά, η ψυχική και ψυχολογική προετοιμασία και η στήριξη από την οικογένειά του αλλά και από τον Παναθηναϊκό, σε συνδυασμό με την επιτυχημένη αποθεραπεία στην οποία υπεβλήθη από τους γιατρούς, τον βοήθησαν να επιστρέψει υγιής και δυνατός στα γήπεδα, σε σημείο τέτοιο που να συμβάλει τα μέγιστα στην πρόκριση της ομάδας του στο 11ο φάϊναλ-φορ της ιστορίας της.

Ο λόγος για τον Στράτο Περπέρογλου, που φέτος, μπορεί να μην πρόλαβε να παίξει καθόλου στην 1η φάση της Ευρωλίγκα και να έκανε… “προθέρμανση” στο Top-16 (μ.ο. 2,6π. με 4/18 σουτ σε 12′), στα πλέϊ-οφ όμως, είχε σταθερή ανοδική πορεία (μ.ο. 6,5π & 2,3ρ. με 55,6% στα διπ. και 40% στα τριπ.), συνεισφέροντας τα μέγιστα στις δύο τελευταίες νίκες του Παναθηναϊκού που ανέτρεψαν   το προβάδισμα που είχε πάρει αρχικά η Μακάμπι.

Διαβάστε περισσότερα στο gazzetta.gr

Του αρέσουν τα θρίλερ! (vid)

Ο απίστευτος κόσμος του ΠΑΟ! (Vids)

Και στην Πόλη θα είναι…ωραία- Στο F4 ο Παναθηναϊκός

“Βόμβα” Ομπράντοβιτς – “Σκέφτομαι να φύγω”!

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε