Παρασκευή, 29 Μαρ.
16oC Αθήνα

“Πέσιμο” στον Τσάκα και δήλωση-βόμβα: Αποσύρουμε την πρόταση!

ΦΩΤΟ ΝEWSPORTS.
Φραστική επίθεση από φίλους του Παναθηναϊκού έξω από το Ολυμπιακό Στάδιο δέχθηκε ο συνεργάτης του Πρίγκιπα που τόνισε πως η πρόταση για το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών θα αποσυρθεί.

“Χάζεψαν” και τον… Σισέ – Επιστροφή στην κορυφή με τριάρα

Ο Βλάσης Τσάκας δέχθηκε φραστική επίθεση από οπαδούς του Παναθηναϊκού, μετά το τέλος του αγώνα με τον ΟΦΗ και απάντησε, εκνευρισμένος, λέγοντας: «Αυριο θα σας δείξω τα χρήματα και θα αποσύρουμε την πρόταση»!
 

Αναλυτικά επισήμανε μετά τις νέες αποδοκιμασίες στο τέλος του ματς, ενώ στο ξεκίνημα είχε απειληθεί με γιαούρτια αν δεν σταματήσει να μιλάει: «Αφού πρώτα αποδείξουμε την αγοραστική μας δύναμη, για να μην αμφιβάλλει κανείς για την οικονομική κατάσταση του Πρίγκιπα Σουλτάν, ανακοινώνουμε ότι η πρόταση μας για την απόκτηση των μετοχών του Γιάννη Βαρδινογιάννη αποσύρεται», ενώ για την ΠΑΕ τόνισε: «Η συμπεριφορά της ΠΑΕ ήταν απαράδεκτη. Δεν είναι δυνατόν να φέρονται έτσι στους ανθρώπους που επιθυμούν να επενδύσουν στον Παναθηναϊκό».
 
Μένει να δούμε αν ο Τσάκας εννοεί τα όσα είπε ή αν πρόκειται για μία κουβέντα που είπε πάνω στα νεύρα του. Λίγο αργότερα πάντως έσπευσε να μαζέψει τα πράγματα…

Τσάκας: Δεν είπα ότι αποχωρούμε, αλλά ότι το σκεφτόμαστε

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε