Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα

Πετάει “φωτιές” η Ρεάλ – Κράτησε το +8 η Μπαρτσελόνα

Στο γήπεδο που πριν από λίγες μέρες κατέκτησε το Κύπελλο Ισπανίας η Ρεάλ Μαδρίτης έστειλε μήνυμα στην Μπαρτσελόνα ενόψει των ημιτελικών του Τσάμπιονς Λιγκ, επικρατώντας της Βαλένθια με το εντυπωσιακό 6-3, ενώ οι Καταλανοί επικράτησαν με 2-0 της Οσασούνα, με τον Γκουαρδιόλα να ξεκουράζει αρκετά από τα αστέρια του.

Μπορεί οι Μαδριλένοι να έχουν ελάχιστες ελπίδες για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, ωστόσο η κατάκτηση του Κυπέλλου φαίνεται πως τους άνοιξε την όρεξη. Οι παίκτες του Ζοσέ Μουρίνιο ήταν εξαιρετικοί για δεύτερη φορά μέσα σε τρεις μέρες στο Μεστάγια με την Βαλένθια να δείχνει ανήμπορη να αντιδράσει. Το σκορ ήταν 0-4 στο ημίχρονο και 0-5 στο 53΄! με τους γηπεδούχους να μειώνουν απλά την έκταση της ήττας τους στο τελευταίο δεκάλεπτο.

Πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ο Γκονζάλο Ιγκουαίν που πέτυχε χατ τρικ, ενώ το όνομα τους στον πίνακα των σκόρερ έγραψαν και οι Κακά (δύο γκολ), Μπενζεμά, ενώ από την μεριά των “νυχτερίδων” σκόραραν οι Σολδάδο, Γιόνας και Γίόρντι Άλμπα.

Στο “Καμπ Νου”, ο Πεπ Γουαρδιόλα άφησε στον πάγκο Μέσι, Τσάβι, Ινιέστα και Πικέ αλλά είδε την ομάδα του να δυσκολεύεται κόντρα στη μαχητική Οσασούνα. Στο 23′ ο Νταβίδ Βίγια έσπασε το αρνητικό σερί 11 αγώνων χωρίς γκολ και σκόραρε για το 1-0 αλλά η Μπαρτσελόνα έπρεπε να περιμένει μέχρι το 87′ για να διασφαλίσει τη νίκη (με γκολ του Μέσι που μπήκε αλλαγή). Ο Βίκτορ Βαλδές από την πλευρά του συμπλήρωσε 400 συμμετοχές με τη φανέλα της Μπάρτσα.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε