Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Πετάει το… μπαλάκι ο Νοτιάς – Αποκάλυψε παραίτηση Αδαμίδη

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Στην ΑΕΚ όλοι περίμεναν τα χρήματα του Νίκου Νοτιά αλλά αντί γι΄ αυτά είδαν το κάλεσμα του στους υπόλοιπους μετόχους να βοηθήσουν, χωρίς ο ίδιος να ξεκαθαρίζει τη θέση του. Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ αποκάλυψε ότι ο Σταύρος Αδαμίδης και τα μέλη του ΔΣ υπέβαλαν την παραίτηση τους μετά τη βαριά ήττα από τον Ολυμπιακό, η οποία δεν έγινε δεκτή.

“Θα σας παραιτήσουμε εμείς. Η υπομονή τελείωσε”

Η γραπτή δήλωση του Νίκου Νοτιά στο AEK365:

Όλοι οι μέτοχοι, ανεξαρτήτως, έχουμε ευθύνη απέναντι στην ΑΕΚ, την ιστορία της και τον κόσμο της. Αντιλαμβανόμαστε πλήρως την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η ομάδα μας, λόγω διαχειριστικών δαπανών του παρελθόντος, τα οποία βαραίνουν όλους τους υπάρχοντες αλλά και τους αποχωρήσαντες μετόχους. Την κρίσιμη αυτή στιγμή καλώ όλους τους αρχικούς και νυν μετόχους να ενδιαφερθούν και να βοηθήσουν την ομάδα μας για να ξεπεράσει την κρίση, διότι όλοι μαζί ξεκινήσαμε και όλοι έχουμε αναλάβει την ίδια ηθική υποχρέωση απέναντι στην ΑΕΚ. Ο Πέτρος Παππάς και εγώ έχουμε συναίσθηση των ευθυνών μας και ευελπιστούμε πως και οι υπόλοιποι συμμέτοχοι, έστω και την ύστατη στιγμή, θα ανταποκριθούν στο κάλεσμά μας.
Για την ανακοίνωση της ORIGINAL
Για αποφυγή παρεξηγήσεων, ο κ. Αδαμίδης και τα υπόλοιπα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου υπέβαλαν τις παραιτήσεις τους σε εμένα και τον κ. Παππά αμέσως μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό. Ούτε εγώ, ούτε ο κ. Παππάς τις κάναμε αποδεκτές και ζητήσαμε από τον κ. Αδαμίδη και τους συνεργάτες του να συνεχίσουν να δουλεύουν με τον ίδιο ζήλο, την ίδια εντιμότητα και αγάπη για την ομάδα μας, ώστε να βγει η ομάδα από το αδιέξοδο, να περάσει η ομάδα μας τη Β’ φάση της αδειοδότησης και να οδηγηθεί ομαλά στον τελικό του Κυπέλλου. Για άλλη μία φορά βέβαια καλώ όλους τους ΑΕΚτζήδες, επώνυμους και μη, να έρθουν και να συνδράμουν στην δύσκολη αυτή προσπάθεια και να κάνουν τις προτάσεις τους.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε