Σάββατο, 4 Μαΐ
16oC Αθήνα

Πέταξαν καρέκλα στον διαιτητή του Εθν.Αστέρας – ΠΑΟΚ!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.
Το παιχνίδι του Εθνικού Αστέρα με τον ΠΑΟΚ για το Κύπελλο Ελλάδας διακόπηκε οριστικά λόγω τραυματισμού του επόπτη Σπύρου Γουργιώτη από καρέκλα που εκτοξεύτηκε από την κερκίδα. Με υπαιτιότητα των γηπεδούχων η διακοπή του ματς. Η υπόθεση θα πάει στον αθλητική δικαστή κι εκεί -όπως προβλέπεται- ο ΠΑΟΚ θα εξασφαλίσει στα χαρτιά την πρόκριση.

Ο τραυματισμός του επόπτη από κάθισμα, που έφυγε από την κερκίδα που κάθονταν οι οπαδοί του Εθνικού Αστέρα, οδήγησε στη διακοπή του αγώνα Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ!

 
ΦΩΤΟ EUROKINISSI.
 
Ο διαιτητής Βοσκάκης πήρε την απόφαση και διέκοψε τον αγώνα, με τους νόμους να εφαρμόζονται –επιτέλους- και στα ελληνικά γήπεδα. Ο βοηθός Γουργιώτης δέχθηκε κάθισμα στην πλάτη του και πονούσε στον ώμο, λέγοντας πως δεν μπορεί να συνεχίσει.
 
Ο ρέφερι του αγώνα λοιπόν, κάλεσε τους αρχηγούς των ομάδων και τους ανακοίνωσε πως το παιχνίδι… λήγει. Η… τύχη του αγώνα θα καθοριστεί πλέον στις δικαστικές αίθουσες της πειθαρχικής επιτροπής της ΕΠΟ κι εκεί -όπως προβλέπεται- ο ΠΑΟΚ θα εξασφαλίσει στα χαρτιά την πρόκριση.

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Να τονίσουμε πως οι αστυνομικές δυνάμεις που υπάρχουν στον περιβάλλοντα χώρο δεν αφήνουν τους φίλους του “δικεφάλου του Βορρά” να φύγουν από αυτό καθώς αρκετός κόσμος περιμένει απ’ έξω και υπάρχει φόβος επεισοδίων.

Αναφορά για… ιπτάμενο πλαστικό μπουκάλι και κάθισμα το οποίο είχε στόχο την πλάτη του πρώτου επόπτη έκανε ο διαιτητής κ. Βοσκάκης στο φύλλο αγώνα, το οποίο “καίει” τους γηπεδούχους.

Τα όσα έγραψε στο φύλλο αγώνα ο κ. Βοσκάκης:

“Στο 10ο λεπτό και σε φυσική διακοπή του αγώνα, οπαδός του Εθνικού Αστέρα πέταξε πλαστικό μπουκάλι στην πλάτη του πρώτου επόπτη. Στο 14ο λεπτό διέκοψα οριστικά τον αγώνα όταν οπαδός του Εθνικού Αστέρα πέταξε πλαστικό κάθισμα στην πλάτη του πρώτου επόπτη.

Ο επόπτης με ενημέρωσε για υπερβολικούς πόνους και του δόθηκαν οι πρώτες βοήθειες. Σύμφωνα με την έκθεση του γιατρού έχει θλάση 12 επί 8 στην αριστερή ωμοπλάτη και ήταν αδύνατον να συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του. Για αυτό τον λόγο διέκοψα οριστικά τον αγώνα. Τη στιγμή της διακοπής το αποτέλεσμα ήταν 0-0″.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε