Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Πέταξε για Ισπανία ο Παναθηναϊκός – “Πάμε για την πρόκριση”

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Η αποστολή του Παναθηναϊκού αναχώρησε για την Ισπανία όπου την Τετάρτη θα αντιμετωπίσει τη Μάλαγα στο πρώτο ματς των πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ. Ορέστης Καρνέζης και Βίκτορ Βιτόλο τόνισαν τη σημασία των αγώνων για την ομάδα.

Ο διεθνής πορτιέρο κατά την άφιξη της αποστολής στο αεροδρόμιο τόνισε:

“Πρόκειται για ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, το οποίο αποτελεί για μας μια μεγάλη πρόκληση. Πρέπει να τα α δώσουμε όλα για να καταφέρουμε κάτι σπουδαίο. Έχουμε δει κάποια παιχνίδια της Μάλαγα και έχουμε μαζέψει πληροφορίες και στοιχεία για τον τρόπο που αγωνίζεται. Θα αναλύσουμε ακόμα περισσότερο που πρέπει να σταθούμε εκεί όπως και για το που πρέπει να δώσουμε βάρος. Ο σημαντικός στόχος πάντως, έχει ήδη επιτευχθεί δηλαδή με τη συμμετοχή μας στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Αν αποκλειστούμε δεν πρέπει να έρθει η καταστροφή. Μας έχει φύγει το πολύ άγχος και θα παίξουμε ελεύθερα, αλλά πρέπει να είμαστε ρεαλιστές και να μην ξεχνάμε σε τι κατάσταση βρισκόμασταν πριν από τρεις μήνες. Στο ματς με τη Μάλαγα χρειάζονται λιγότερα λάθη και να είμαστε απόλυτα πειθαρχημένοι και συγκεντρωμένοι. Να τα δώσουμε όλα για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.”

Από την πλευρά του ο Βίκτορ Βιτόλο πρόσθεσε:

“Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι για την ομάδα. Όλοι έχουμε θέληση και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο, ώστε να πάρουμε την πρόκριση. Σίγουρα έχουμε δύσκολο έργο. Έχουμε δουλέψει καλά αυτές τις ημέρες και είμαστε προετοιμασμένοι κατάλληλα. Ελπίζουμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στο πρώτο ματς.

Η Μάλαγα είναι ένας μεγάλος σύλλογος, αναγνωρισμένος και δε μπορείς να ψάχνεις για αδυναμίες σε αυτές τις ομάδες. Εμείς πρέπει να κάνουμε το παιχνίδι μας και να έχουμε τον ρυθμό μας. Επίσης, θα χρειαστεί να έχουμε μεγάλη προσοχή σε όλο το ματς. Η Μάλαγα είναι μια καλή ομάδα, η οποία παίζει στο ισπανικό πρωτάθλημα. Θα δώσουμε τη μάχη μας.

Θέλουμε ένα καλό αποτέλεσμα και αυτό θα επιδιώξουμε. Θέλουμε να κερδίσουμε την πρόκριση μπροστά στο κοινό μας. Δουλεύουμε για το καλύτερο και θα τα δώσουμε όλα σε αυτές τις αναμετρήσεις.”

Ταξιδεύει στην Ισπανία ο Λάζαρος – Εκτός ο Κουίνσι

Με Φορναρόλι κόντρα στην Μάλαγα

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε