Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

“Πέταξε” για Σαράγεβο η Εθνική – Σάντος: Βοσνία όπως λέμε… Ισραήλ

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Σαν μία… πρόβα για το ματς των προκριματικών του Euro 2012 με το Ισραήλ χαρακτήρισε το φιλικό παιχνίδι με την Βοσνία ο Πορτογάλος τεχνικός, κατά την διάρκεια της αναχώρησης της Εθνικής.
Ο Φερνάντο Σάντος τόνισε πως η Βοσνία έχει αρκετά κοινά στοιχεία με το Ισραήλ, γι’ αυτό και επιλέχθηκε το συγκεκριμένο φιλικό ματς από το οποίο θα βγουν αρκετά χρήσιμα συμπεράσματα:
 
Η Βοσνία είναι πολύ δυνατός αντίπαλος και την επιλέξαμε επειδή έχει σχεδόν ίδια αγωνιστικά χαρακτηριστικά και τρόπο παιχνιδιού με το Ισραήλ, το οποίο θα αντιμετωπίσουμε το Σεπτέμβριο σε ένα πολύ κρίσιμο ματς”, τόνισε αρχικά ο Πορτογάλος τεχνικός και στη συνέχεια υποστήριξε πως τη δεδομένη στιγμή δεν σκέφτεται το ματς των προκριματικών με το Ισραήλ:
 
“Αυτή τη στιγμή δεν το σκέφτομαι καν. Ούτε θα πάρω κάποια εικόνα εν όψει των προκριματικών του Μουντιάλ από αυτό το παιχνίδι. Ο στόχος μας είναι το Euro 2012 και τα παιχνίδια με Ισραήλ και Λετονία που ακολουθούν το Σεπτέμβριο”.
 
Για τον λιγοστό χρόνο προετοιμασίας της Εθνικής: “Δεν είχαμε χρόνο να προετοιμαστούμε, αλλά στις δύο χθεσινές προπονήσεις δοκιμάσαμε κάποια πράγματα τα οποία περιμένω να εφαρμόσουμε στον αγώνα. Η απραξία από επίσημα ματς είναι λογικό να επηρεάσει τους παίκτες, αλλά είναι κάτι φυσιολογικό και το γνωρίζαμε από πριν”.
 
Για τα τρία νέα πρόσωπα της Εθνικής, ο Φερνάντο Σάντος είπε: “Είχα πει από την πρώτη μέρα ότι όποιος παίκτης παίζει καλά με την ομάδα του, θα έχει το δικαίωμα να καλείται στην Εθνική. Και αυτό το έχω κάνει πράξη. Τα τρία νέα παιδιά ενσωματώθηκαν πολύ καλά και οι παλαιότεροι τούς βοήθησαν να μπουν στο κλίμα”.
 
Για την απουσία κάποιων παικτών που καλούνταν στην Εθνική από τις τωρινές κλήσεις, είπε: “Δεν σημαίνει απολύτως τίποτα. Ότι δεν κλήθηκαν αυτή τη στιγμή δεν σημαίνει ότι δεν τους υπολογίζω. Υπολογίζω όλους τους Έλληνες ποδοσφαιριστές. Όποιος παίζει καλά, θα καλείται”.
 
Αξίζει να σημειωθεί πως η Εθνική ομάδα θα προπονηθεί απόψε στο γήπεδο που θα γίνει την Τετάρτη (22:00) ο αγώνας.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε