Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

“Πέταξε” για την πρόκριση

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
Με την ελπίδα πως θα γυρίσει έχοντας σφραγίσει το εισιτήριο της για τα γήπεδα της Ουκρανίας και της Πολωνίας η αποστολή της Εθνικής Ελλάδας αναχώρησε για την Τυφλίδα. Τι είπαν Πιλάβιος, Σάντος και Κατσουράνης.

Νωρίς το πρωί της Δευτέρας η Εθνική ομάδα πέταξε για την Τυφλίδα όπου την Τρίτη του βράδυ θα αντιμετωπίσει την Γεωργία θέλοντας δύο αποτελέσματα για να εξασφαλίσει την πρόκριση της στα ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του 2012.
 
“Θα αντιμετωπίσουμε σίγουρα δυσκολίες, αλλά είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι και είμαι σίγουρος ότι οι παίκτες είναι έτοιμοι να πάρουμε αυτό που θέλουμε. Το παιχνίδι είναι αρκετά δύσκολο”, τόνισε ο Φερνάντο Σάντος πριν την αναχώρηση, ενώ από την πλευρά του “τελικό” χαρακτήρισε το ματς της εθνικής ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Σοφοκλής Πιλάβιος: “Είναι ένας τελικός και θέλουμε ένα θετικό αποτέλεσμα για να είμαστε στα τελικά. Η ομάδα είναι δυνατή και αποφασισμένη, παρά τις αντιξοότητες, με τους τιμωρημένους και τους τραυματίες. Η εθνική ομάδα είναι, σαφέστατα, το πιο υγιές κομμάτι του ελληνικού ποδοσφαίρου, όλοι κάνουμε, όμως, προσπάθεια για να υπάρξει υγεία σε όλους τους τομείς”.
 
Από τους παίκτες μίλησε ο Κώστας Κατσουράνης, αναφέροντας: «Αν πηγαίνεις για την ισοπαλία, συνήθως χάνεις. Αυτό έπαθαν και οι Κροάτες. Εμείς πάμε για τη νίκη.Αυτή η ομάδα έχει δείξει ότι όλα τα παιδιά μπορούν να καλύψουν τις απουσίες και να προβλήματα που υπάρχουν”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε