Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Πέταξε για το έκτο αστέρι

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Με στόχο την κατάκτηση του 6ου ευρωπαϊκού πρωταθλήματος αναχώρησε για την Βαρκελώνη η αποστολή του Παναθηναϊκού. “Στο μυαλό μας μόνο η Σιένα” συμφώνησαν οι Ιτούδης, Περπέρογλου και Καϊμακόγλου. Διαμαντίδης: “Δεν πέφτουμε στην παγίδα του φαβορί”.
Διαμαντίδης: Δεν πέφτουμε στην παγίδα του φαβορί

“Όλοι οι παίκτες είναι διψασμένοι για διάκριση. Το κίνητρο είναι ακόμα μεγαλύτερο για ορισμένους από εμάς που πάμε για πρώτη φορά σε Final Four.

Πρέπει να καλύψουμε τα κενά και που ίσως δημιουργηθούν. Είναι μεγάλη τιμή για κάποιον παίκτη να παίξει σε αυτή τη φάση της Ευρωλίγκας. Όλοι ονειρεύονται να φτάσουν εδώ. Εγώ και τα άλλα παιδιά οφείλουμε να δώσουμε το κάτι παραπάνω σε όλους τους τομείς και να κάνουμε ό,τι καλύτερο”, τόνισε κατά την αναχώρηση της αποστολής ο Κώστας Καϊμακόγλου

Από την πλευρά του ο Στράτος Περπέρογλου υπογράμμισε το αγωνιστικό μέρος και ιδίως στην αναμέτρηση της Παρασκευής κόντρα στη Σιένα, αναφέροντας: «Είχαμε αρκετό χρόνο να προετοιμαστούμε. Περιμένουμε δύσκολο παιχνίδι. Η Σιένα είναι μία μαχητική ομάδα, και απέδειξε στην προηγούμενη φάση ότι μπορεί να πετύχει τα πάντα. Δεν θα τα παρατήσει σε κανένα σημείο του παιχνιδιού. Εμείς πρέπει να παίξουμε επιθετική άμυνα και να μην αφήσουμε περιθώρια. Έχουμε καλές πιθανότητες να πάρουμε το ευρωπαϊκό. Να πάμε βήμα-βήμα και καταρχήν να κοιτάξουμε το πρώτο παιχνίδι με τη Σιένα».

Ο Δημήτρης Ιτούδης επικεντρώθηκε στον πρώτο αγώνα κόντρα στη Σιένα, επισημαίνοντας: «Θέλουμε να δούμε τα πράγματα στο θέμα της πραγματικής τους διάστασης. Προηγείται το ματς με τη Σιένα, αυτός είναι ο τελικός για μας».

Για την κατάσταση του Δημήτρη Διαμαντίδη, δήλωσε: «Είναι καταβεβλημένος από μία ίωση των τελευταίων ημερών. Αν και δεν είμαι ο αρμόδιος για να μιλήσω ιατρικά, πιστεύουμε ότι στις επόμενες ημέρες θα ανανήψει πλήρως».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε