Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Πέταξε για Βέλγιο η ΑΕΚ – “Προσγείωση” ζητάει ο Χιμένεθ

ΦΩΤΟ ΕUROKINISSI.

Η  αποστολή της ΑΕΚ αναχώρησε για το Βέλγιο όπου την Πέμπτη αντιμετωπίζει την Άντερλεχτ στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των ομίλων του europa League. Ο Μανόλο Χιμένεθ ζήτησε από τους παίκτες του να μην παρασυρθούν από τη μεγάλη νίκη επί του Άρη.

Η Ένωση θα δώσει το δεύτερο ματς της με τον Μανόλο Χιμένεθ στον πάγκο της και ο Ισπανός θέλησε να ρίξει τους τόνους.

Κατά την αναχώρηση της ομάδας από το Ελ. Βενιζέλος, ο Ισπανός αναφέρθηκε στο ματς κόντρα στην Άντερλεχτ και την πιθανότητα συμμετοχής του Αργυρίου στην ενδεκάδα.

“Μετά τη μεγάλη νίκη επί του Άρη πρέπει να μείνουμε προσγειωμένοι στο έδαφος και να μην πετάμε στα σύννεφα. Πρέπει να ξέρουμε πως ότι πετύχαμε στον αγώνα με τον Άρη το πετύχαμε μετά από μεγάλη προσπάθεια. Αν θέλουμε να δώσουμε χαρά στον κόσμο της ΑΕΚ, πρέπει να συνεχίσουμε τη δουλειά και να συνειδητοποιήσουμε πως η νίκη έρχεται μετά από σκληρή προσπάθεια. Κάποιες φορές τα πράγματα πάνε καλά στο γήπεδο, κάποιες άλλες όχι. Δεν είναι η νίκη μόνο στο πρόγραμμα, υπάρχει και η ήττα. Ωστόσο, εμείς πρέπει να παλεύουμε για τη φανέλα της ΑΕΚ. Έχω τονίσει σε προηγούμενή μου δήλωση πως χρειάζεται υπομονή και τα αποτελέσματα θα φανούν στο άμεσο μέλλον.

Είναι πιθανό να παίξει ο Αργυρίου. Τον γνωρίζω ελάχιστα, όμως έχω πάρει κάποιες πληροφορίες. Δεν έχει επίσημο ματς, όμως είναι πιθανό να παίξει. Δεν ανησυχούμε από ενδεχόμενους τραυματισμούς κάποιων παικτών, αφού θα έχουμε τραυματισμούς κατά τη διάρκεια της σεζόν και πρέπει να δουλεύουμε με όλο το υλικό. Πρέπει όλοι να είναι διαθέσιμοι και να αισθάνονται σημαντικοί. Επίσης, αυτό που με ενδιαφέρει είναι να επαναφέρουμε σε καλή κατάσταση τους παίκτες που έπαιξαν στο παιχνίδι με τον Άρη.”

Στο Βέλγιο ταξίδεψαν οι: Σάχα, Αραμπατζής, Μανωλάς, Δέλλας, Αργυρίου, Καράμπελας, Νταντόμο, Λαγός, Καλαμιώτης, Γκέντσογλου, Μάκος, Ντιόπ, Καφές, Λεονάρντο, Σκόκο, Εντερ, Τζεμπούρ, Μπλάνκο, Μπερνς.

Εκτός έμειναν οι τραυματίες Λυμπερόπουλος, Γιάχιτς, Γεωργέας, ο τιμωρημένος Νασούτι, ο Πατσατζόγλου και ο Γκερέιρο.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε