Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

“Πέταξε” η Ελληνική Ολυμπιακή αποστολή–Καπράλος: Αναχωρούμε με χιλιάδες όνειρα(ΦΩΤΟ)

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Με πολλά όνειρα για επιτυχίες αναχώρησε το μεσημέρι της Δευτέρας η ελληνική αποστολή για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου 2012.

Τα μέλη της ελληνικής αποστολής συγκεντρώθηκαν το μεσημέρι της Δευτέρας στο “Ελ. Βενιζέλος”, όπου διοργανώθηκε πάρτι από την Olympic Air για την αναχώρηση του κύριου όγκου των Ελλήνων συμμετεχόντων.

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Στη λιτή αυτή εκδήλωση, παράγοντες και αθλητές εξέφρασαν την αισιοδοξία τους για καλή παρουσία στην κορυφαία διοργάνωση του πλανήτη.

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Συγκεκριμένα ο Σπύρος Καπράλος, πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής τόνισε ότι το ταξίδι αυτό είναι γεμάτο όνειρα για τους αθλητές μας.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Σπύρος Καπράλος:

«Είμαστε στην τελική ευθεία και βλέπουμε το νήμα, το αεροπλάνο για να αναχωρήσουμε για το Λονδίνο με χιλιάδες όνειρα και με στόχο να κάνει ο καθένας μας το καλύτερο δυνατό, γιατί αν το κάνει, θα γυρίσουμε όλοι ευχαριστημένοι για τα όσα θα έχουμε κάνει για την Ελλάδα», ήταν τα πρώτα του λόγια.

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Εμείς θα είμαστε κοντά σας είτε πετύχετε με την κατάκτηση κάποιων μεταλλίων, είτε αν δεν πετύχετε, γιατί είναι επιτυχία που είστε στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Είμαστε χαρούμενοι που 105 αθλητές και αθλήτριες πήραν το «εισιτήριο» για τη συμμετοχή στους αγώνες».

Ενώ από την πλευρά του ο Γιώργος Ευστρατιάδης, αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος της Olympic Air, εξέφρασε της θερμές ευχές του για την ομάδα.

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Αναλυτικά τα λόγια του Γιώργου Ευστρατιάδη:

«Θα θέλαμε να εκφράσουμε τις θερμότερες ευχές μας για μια πετυχημένη πορεία στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου. Με έντονη την οικονομική κρίση και το πόσο έχει πληγεί το προφίλ της χώρας μας στο εξωτερικό, είναι μοναδική ευκαιρία για να φέρουμε την Ελλάδα εκεί που της αξίζει, όσον αφορά στο πως μας αντιμετωπίζουν από την συνεργασία τους με τους Έλληνες.

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Είναι βέβαιο ότι θα είμαστε εδώ κατά την επιστροφή σας για να σας συγχαρούμε για τυχόν μετάλλια που θα φέρετε, αλλά κυρίως για το ευ αγωνίζεσθαι γιατί είναι η πεπτουσία του αθλητισμού. Θέλω να εκφράσω τις ευχές μας για επιτυχίες και υγεία. Ο αθλητισμός είναι ο καλύτερος πρεσβευτής στο εξωτερικό. Καλό ταξίδι».

Αφρουδάκης: Μπορούμε την έκπληξη

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε