Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Πέταξε… με Λαζαρίδη ο Ατρόμητος – Χωρίς “φτερά” ο ΠΑΟΚ

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Οι Περιστεριώτες ήταν καλύτεροι των Θεσσαλονικέων στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, αλλά αυτή τους την υπεροχή την μετέτρεψε σε γκολ ένας αμυντικός, ο Νίκος Λαζαρίδης. 1-0 για τους “κυανόλευκους” που έκαναν το 2×2 στο πρωτάθλημα – Δεν μπορούσε να φτάσει στην περιοχή του Ιτάνζ ο “δικέφαλος του Βορρά” – Δύο δοκάρια για τους γηπεδούχους

Δείτε ΕΔΩ το LIVE του αγώνα

Μπορεί ο Ατρόμητος να εμφανίστηκε καλύτερος του ΠΑΟΚ και να αναζήτησε πολύ πιο θερμά τη νίκη μέσα στο “σπίτι” του, ωστόσο τη νίκη την έδωσε η… άμυνα, καθώς η εύστοχη κεφαλιά του Λαζαρίδη στο 79΄, ήταν αρκετή για να “πληγώσει” τους Θεσσαλονικείς ιαι τον πρώην τεχνικό των “κυανόλευκων”, Γιώργο Δώνη.

Μέχρι το 30′ του αγώνα δεν είχαμε ιδιαίτερες.. συγκινήσεις, με τον Ατρόμητο να έχει άκαρπη υπεροχή και τον ΠΑΟΚ να προσπαθεί να “χτυπήσει” με τις λιγοστές αντεπιθέσεις που του προέκυψαν και να τα… χαλάει πάντα στην τελική πάσα (ήταν εμφανέστατες οι απουσίες των Λαζάρ, Γκαρσία και Σαλπιγγίδη).

Η συνέχεια όμως μέχρι το τέλος του ημιχρόνου ανήκε στους γηπεδούχους που “εγκαταστάθηκαν” στην περιοχή του Γλύκου (ανέβηκαν οι Επστάιν, Μπέλιτς και Γιαννούλης) έκαναν διαδοχικές φάσεις, αλλά δεν μπόρεσαν να ανοίξουν το σκορ. Καλύτερη φάση στο πρώτο μέρος, αυτή του 6′, όταν μετά από αναστάτωση στην άμυνα των Θεσσαλονικέων, το σουτ του Καραμάνου βρήκε στο δοκάρι.

Η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε στην επανάληψη, με την ομάδα του Ντούσαν Μπάγεβιτς να έχει την κατοχή της μπάλας και κυρίως με σέντρες από τις πτέρυγες να προσπαθεί να φανεί απειλητική. Οι Περιστεριώτες συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό και κάθε φορά που οι γηπεδούχοι έπαιρναν την μπάλα φρόντιζαν να την επανακτήσουν.

Η ομάδα του Γιώργου Δώνη κατάφερε να “παγώσει” από το 60′ και μετά τον ρυθμό του αγώνα και προσπάθησε να δημιουργήσει κάποια φάση για να… κλέψει το ματς, αλλά χωρίς επιτυχία. Στο σημείο εκείνο όμως ο Ατρόμητος “χτύπησε” και κατάφερε να πάρει τη νίκη με τοην κεφαλιά του Λαζαρίδη (79′). Η υπεροχή του Ατρόμητου στον αγώνα απλά… σφραγίστηκε με το δοκάρι του Ιγκλέσιας (88′).

Οι συνθέσεις:

Ατρόμητος (Ντούσαν Μπάγεβιτς): Ιτάνζ, Σκόνδρας, Γιαννούλης, Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Ιγκλέσιας, Μπρίτο, Δημούτσος (68’ Κούτσι), Επστάιν (93’ Πίτου Γκαρσία), Μπέλιτς, Καραμάνος (87’ Μπέλιτς). 

Στον πάγκο: Ράντμαν, Ταυλαρίδης, Μπάλλας, Νάστος. 

ΠΑΟΚ (Γιώργος Δώνης): Γλύκος, Αποστολόπουλος, Σταφυλίδης, Κουμάλο, Βιβιάν, Φωτάκης, Κάτσε (82’ Λίνο), Λόρενς, Πέλκας (70’ Ρομπερ), Γεωργιάδης (56’ Γιάννου), Αθανασιάδης 

Στον πάγκο: Χακόμπο, Παναγιωτούδης, Κατσικάς, Κωνσταντινίδης. 

Διαιτητής: Τριτσώνης 
Βοηθοί: Ακρίβος, Καρατζίκας

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε