Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Πέταξε μπουκάλι στον Μπέο

Δύσκολα θα ξανακάτσουν μαζί οι δύο άνδρες, ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Κωμικοτραγικές σκηνές στην συνεδρίαση της ΕΠΑΕ, με τους Βίκτωρα Μητρόπουλο και Αχιλλέα Μπέο να ξεφεύγουν από τα όρια.

Ανέβηκαν οι τόνοι τόσο κατά την διάρκεια του συμβουλίου της αρμόδιας αρχής για την διεξαγωγή των παιχνιδιών Αιγάλεω-Ολυμπιακού Βόλου και Εθνικού- Καλαμάτας, όσο και από την πλευρά των τριών ομάδων που ισχυρίζονται ότι έχουν παίκτες που έχουν προσβληθεί από τον ιό Η1Ν1 .

Συγκεκριμένα ο πρόεδρος της Καλαμάτας Γιώργος Γρηγορόπουλος επισήμανε ότι οι λόγοι για τους οποίος ζήτησε αναβολή η Καλαμάτα είναι για το καλό της δημόσιας υγείας. Παράλληλα έριξε τα βέλη του σε στέλεχος του νοσοκομείου Καλαμάτας.

Παράλληλα αντιδράσεις υπήρξαν και από την πλευρά του Αιγάλεω με τους αδερφούς Μητρόπουλους να είναι έξαλλοι με την στάση του Ολυμπιακού Βόλου που αναφέρει ότι τέσσερις παίκτες τους έχουν τον ιό της γρίπης ωστόσο κανένας από αυτούς δεν αγωνίζεται στο ματς με το Αιγάλεω.

 
Μάλιστα κάποια στιγμή χάθηκε ο έλεγχος. Ο εκπρόσωπος του Αιγάλεω, Βίκτωρας Μητρόπουλος και εκείνος του Ολυμπιακού Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, είχαν αρχικά έντονη λογομαχία, στην συνέχεια ο Μπέος επιτέθηκε με… γαλλικά στον Μητρόπουλο και ο τελευταίος του πέταξε ένα μπουκάλι νερό!

Η κατάσταση πήγε να ξεφύγει ακόμα περισσότερο αλλά με την παρέμβαση των ψυχραιμοτέρων τα πράγματα ηρέμησαν.

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε