Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Πέταξε την ευκαιρία ο ΠΑΟΚ, 0-0 με τον Αστέρα Τρίπολης

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Αν και αγωνιζόταν με παίκτη παραπάνω για σχεδόν ένα ημίχρονο ο ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να φύγει με τους τρεις βαθμούς από την Τρίπολη, ενώ στο τέλος λίγο έλειψε να μην πάρει ούτε την ισοπαλία.

Το παιχνίδι στην Τρίπολη ήταν μέτριο με λίγες καλές φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες. Στην σημαντικότερη από αυτές ο Σαλπιγγίδης δεν κατάφερε να νικήσει στο τετ α τετ τον Ντεγκρά στο 12ο λεπτό.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τις καλύτερες προϋποθέσεις για τους φιλοξενούμενους. Ο Ουντόντζι αντίκρισε δύο κίτρινες κάρτες σε ένα λεπτό (51΄) και πήρε τον δρόμο για τα αποδυτήρια. Ο ΠΑΟΚ πήρε τα ηνία του αγώνα αλλά κατάφερε να απειλήσει μόνο με τον Ίβιτς στο 69΄.

Μάλιστα οι Αρκάδες θα μπορούσαν να πάρουν την όταν ο Ροτζέριο στο 85’ έπιασε την κεφαλιά μετά από σέντρα του Ρούμπιλ και ανάγκασε τον Κρέσιτς σε εντυπωσιακή επέμβαση.

Οι συνθέσεις:

Αστ. Τρίπολης (Βαγγέλης Βλάχος): Ντεγκρά, Αργυρόπουλος, Φυτανίδης, Μπαρτολίνι, Ουριμπάρι, Μπαστία, Λαδάκης, Αράς(39′ Ουντότζι), Ρομπέρτο(68′ Ρούμπιλ), Ροτζέριο(86′ Φορτούνης), Καρέρα

ΠΑΟΚ (Παύλος Δερμιτζάκης): Κρέσιτς, Μπουσαϊντί, Γκαρσία, Βιτόλο, Σαλπιγγίδης, Μαλεζάς, Κοντρέρας, Λίνο, Βιεϊρίνια, Ίβιτς(68′ Κουτσιανικούλης), Φιλομένο(50′ Παπάζογλου)

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε