Τετάρτη, 17 Απρ.
20oC Αθήνα

“Πέταξε” βαθμούς ο ΠΑΟΚ – Εξαιρετικός ο Ολυμπιακός Βόλου

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Ψυχρολουσία στην Τούμπα, με τον ΠΑΟΚ να μην μπορεί να νικήσει τον Ολυμπιακό Βόλου. Οι γηπεδούχοι παρουσιάστηκαν κατώτεροι του αναμενομένου ενώ οι Βολιώτες ίσως άξιζαν και κάτι περισσότερο από το 1-1.

Ο Ολυμπιακός Βόλου απέδειξε ότι μόνο εύκολη “λεία” δεν θα είναι στο φετινό πρωτάθλημα. Κοίταξε στα μάτια τον ΠΑΟΚ μέσα στην Τούμπα και μάλλον απογοητευμένος είναι με τον βαθμό που πήρε, βάσει της εικόνας του αγώνα.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν ορεξάτοι στο ματς και αφού απείλησαν της εστία του Κρέσιτς, ευτύχισαν να προηγηθούν με ένα εκπληκτικό τέρμα του Μάρτιν στο 22′. Ο επιθετικός του Ολυμπιακού “κρέμασε” τον τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ και άνοιξε το σκορ.

Η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε αφού οι γηπεδούχοι έδειχναν ασύνδετοι. Εμφανής η απουσία του Πάμπλο Γκαρσία, ο οποίος δεν ξεκίνησε στο ματς. Τελικά ο Ίβιτς έδωσε τη λύση στο 38′ με κεφαλιά.

Στο δεύτερο ημίχρονο πολλοί περίμεναν την αντίδραση του Δικεφάλου αλλά αυτή δεν ήρθε ποτέ. Αντίθετα οι Βολιώτες έφτασαν κοντά στην επίτευξη του γκολ που θα τους έδινε τη νίκη, αλλά ο Κρέσιτς “έσωσε” τον ΠΑΟΚ σε αρκετές περιπτώσεις.

Ο Ολυμπιακός Βόλου διατήρησε το αήττητο εκτός έδρας, ενώ ο ΠΑΟΚ έχασε την ευκαιρία να πιάσει τον Ηρακλή στην κορυφή της βαθμολογίας.

ΠΑΟΚ:Κρέσιτς, Μπουσαϊντί, Σνάουτσνερ (61′ Λίνο), Μαλεζάς, Κοντρέρας, Βιτόλο, Φωτάκης, Βιεϊρίνια, Ελ Ζαρ, Ίβιτς (77′ Γκαρσία), Σαλπιγγίδης (61′ Παπάζογλου).

Ολυμπιακός Βόλου: Γιακούποβιτς, Τόμας, Κάστρο (65′ Μπρέσκα), Ουμπίντες, Μάρτιν, Άλβαρεζ, Σανκαρέ, Ρόκας, Μόνχε, Ζαραδούκας (67′ Ρίκκα), Ψυχογιός

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε