Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Πετρόπουλος: Μακάρι να σκοράρουμε και οι δύο

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Ο επιθετικός του Παναθηναϊκού παρέλαβε το βραβείο για το καλύτερο γκολ της 26ης αγωνιστικής και ευχήθηκε να ξαναπαίξει μαζί με τον Σισέ και να σκοράρουν και οι δύο.

Κατά την παραλαβή του βραβείου από τον Γρηγόρη Παπαβασιλείου, ο Αντώνης Πετρόπουλος μίλησε για το γκολ που σημείωσε αλλά και για την επόμενη ημέρα.

“Είναι μια επιβράβευση, αλλά δεν μένω σε αυτό το βραβείο… Με βοήθησε βέβαια πάρα πολύ και ο Τζιμπρίλ, γιατί αυτός έκανε την πάσα και τον ευχαριστώ γι’ αυτό. Προσπαθώ κάθε φορά να αγωνίζομαι όσο καλύτερα μπορώ, γιατί έχω μπροστά μου έναν από τους καλύτερους επιθετικούς. Όταν μου δίνεται η ευκαιρία από τους προπονητές μου, προσπαθώ να την αξιοποιήσω. Κοιτάμε την συνέχεια, γιατί έχουμε τα πλέι οφ και θέλουμε διαφορά ασφαλείας σε σχέση με τους αντιπάλους μας, ώστε να βγει η ομάδα δεύτερη και να κερδίσουμε τη θέση για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Όπως είδατε πήγαμε καλά, δημιουργήσαμε ευκαιρίες και ο προπονητής θα κρίνει αν θα μας χρησιμοποιήσει και πάλι μαζί. Ελπίζω όσο αγωνίζομαι μαζί με τον Σισέ, να σκοράρουμε και οι δύο. Στο ποδόσφαιρο πρέπει να αποδεικνύεις πράγματα κάθε μέρα. Και στους αγώνες και στις προπονήσεις. Προσπαθώ να βελτιώνομαι καθημερινά, ώστε να μου δίνεται η ευκαιρία να βοηθώ και τους συμπαίκτες μου και την ομάδα. Το βραβείο έρχεται μετά από συνολική προσπάθεια.”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε