Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Πιάνει “λιμάνι” και ο Μαρκάνο – “Ερυθρόλευκες” ματιές σε Μανωλά

Η πρώτη μεταγραφή του Ολυμπιακού, ο γκολκίπερ Φράνκο Κονστάντσο, βρίσκεται ήδη στην Αθήνα για να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο, την ώρα που οι “ερυθρόλευκοι” βρίσκονται πολύ κοντά στην απόκτηση και του Ίβαν Μαρκάνο, ενώ παρακολουθούν την περίπτωση του Κώστα Μανωλά.
Το ραντεβού του Βαγγέλη Μαρινάκη με τον Εντουάρντο Μαθία και τον Ερνέστο Βαλβέρδε σήμανε και την έναρξη της υλοποίησης του μεταγραφικού σχεδιασμού στον Ολυμπιακό. Ο Φράνκο Κονστάντσο από το μεσημέρι της Παρασκευής βρίσκεται στην Ελλάδα για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει στον σύλλογο του Πειραιά για τρία χρόνια. Διαβάστε ΕΔΩ τι είπε στις πρώτες του δηλώσεις.
 
Επόμενος στόχος των “ερυθρόλευκων” είναι ο Ιβάν Μαρκάνο. Οι διαπραγματεύσεις, τις οποίες χειρίζεται αποκλειστικά ο Μαθία, βρίσκονται στο τελικό στάδιο και όπως όλα δείχνουν στις αρχές της επόμενης εβδομάδας ο 23χρονος αριστεροπόδαρος αμυντικός θα έρθει στην Ελλάδα για τις υπογραφές. Σύμφωνα με πληροφορίες ο Μαρκάνο θα αμοίβετε με 500.000 ευρώ τον χρόνο, ενώ η Βιγιαρεάλ θα βάλει στα ταμεία της περίπου 1 εκατ. ευρώ.
 
Με δεδομένο πως στον Πειραιά περιμένουν από μέρα σε μέρα μία πρόταση για τον Όλαφ Μέλμπεργκ, οι άνθρωποι των “ερυθρολεύκων” κοιτάζουν και άλλες περιπτώσεις αμυντικών με πρώτη και καλύτερη αυτή του νεαρού αμυντικού της ΑΕΚ, Κώστα Μανωλά. Ο 20χρονος στόπερ έχει πολλούς θαυμαστές στο “λιμάνι” και αν δεν τα βρει στις διαπραγματεύσεις με την “Ένωση” για την ανανέωση του συμβολαίου του θα μπορεί να υπογράψει σε όποια ομάδα θέλει από τον Ιανουάριο. Εκτός αν οι “κιτρινόμαυροι” θελήσουν να τον πουλήσουν από τώρα για να βάλουν κάποια χρήματα στα ταμεία τους.
 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε