Τετάρτη, 24 Απρ.
21oC Αθήνα

Πιάνει…πάτο η ΑΕΚ! – Δεν έχει λεφτά να θεωρήσει εισιτήρια

Πιάνει…πάτο η ΑΕΚ! – Δεν έχει λεφτά να θεωρήσει εισιτήρια

Ένα βήμα πριν από την μεγαλύτερη ξεφτίλα στην ιστορία της η ΑΕΚ. Μιλώντας στο NewsIt στέλεχος της διοίκησης τόνισε πως κατά 95%, η ομάδα θα παίξει χωρίς κόσμο για πρώτη φορά στην ιστορία της, χωρίς να είναι τιμωρημένη. Αιτία η αδυναμία της “κιτρινόμαυρης” ΠΑΕ να καταβάλει 180.000 ευρώ στην εφορία για να τυπώσει εισιτήρια στον αγώνα με τον ΟΦΗ.

Η λέξη κατάντια, μάλλον, είναι η πιο αντιπροσωπευτική για την κατάσταση που έχει περιέλθει η ΑΕΚ. Οι μέτοχοι της “Ένωσης” ετοιμάζονται να προσυπογράψουν την πιο μαύρη σελίδα στην ιστορία του συλλόγου, καθώς είναι κάτι παραπάνω από πιθανό πως για πρώτη φορά η ομάδα θα παίξει εντός έδρας χωρίς κόσμο στις κερκίδες, χωρίς να είναι τιμωρημένη.

Ο πρόεδρος των “κιτρινόμαυρων” κ. Δημητρέλλος ενημέρωσε όλους τους μετόχους από την Πέμπτη πως χρειάζεται να καταβληθούν στην ΔΟΥ ΦΑΕ Αθηνών 180.000 ευρώ ώστε να τυπωθούν τα εισιτήρια για την σαββατιάτικη αναμέτρηση με τον ΟΦΗ και να γλιτώσει η ομάδα τον διασυρμό. Κανένας από τους μετόχους δεν απάντησε και πλέον οι άνθρωποι της διοίκησης ελπίζουν σε ένα “θαύμα”. Όπως έλεγε χαρακτηριστικά στέλεχος της διοίκησης στο “NewsIt”: “Κατά 95% δεν θα τυπωθούν εισιτήρια”.

Τα χρήματα δεν έφτασαν ποτέ στην εφορια όπου περίμενε υπάλληλος της ΠΑΕ μέχρι το μεσημέρι, έχοντας στα χέρια του τα εισιτήρια αθεώρητα. Πλέον για να γλιτώσει η “Ένωση” το… κάζο θα πρέπει εκτός από το να βρεθούν οι 180.000 ευρώ, να δώσει εντολή ο διευθυντής της ΦΑΕ Αθηνών κ. Καββαδίας να ανοίξει αργά το απόγευμα η υπηρεσία και να σφραγίσει τα εισιτήρια.

Υπενθυμίζεται πως η… ξεφτίλα αποφεύχθηκε την τελευταία στιγμή στον αγώνα με τον Πανιώνιο.

Αν τελικά δεν δοθεί λυσή, στο γήπεδο θα μπορούν να βρεθούν μόνο 30 άνθρωποι από κάθε ομάδα (με προσκλήσεις), ενώ η είσοδος θα απαγορεύεται και για τους κατόχους των διαρκείας. Μέσα στην ημέρα αναμένεται επίσημη τοποθέτηση από την ΠΑΕ ΑΕΚ.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε