Παρασκευή, 29 Μαρ.
16oC Αθήνα

Πιάστηκαν στα χέρια Πλεσί – Χριστοδουλόπουλος!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Νέο σοβαρό επεισόδιο στην προπόνηση του Παναθηναϊκού, αυτή τη φορά με πρωταγωνιστές τους Πλεσί και Χριστοδουλόπουλο οι οποίοι πιάστηκαν στα χέρια και θα κληθούν σε απολογία. Μόνος του θα προπονείται ο Γάλλος μέσος.

Όλα άρχισαν κατά τη διάρκεια μίας άσκησης όταν ο Πλεσί γύρισε και μίλησε σε έντονο ύφος στον Χριστοδουλόπουλο. Ο Γάλλος εκνευρίστηκε διότι ο συμπαίκτης του δεν έβγαζε καλές σέντρες. Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός έβρισε τον Πλεσί ο οποίος κινήθηκε προς το μέρος του Χριστοδουλόπουλου. Η παρέμβαση των υπολοίπων φαίνεται ότι έβαλε τέλος στο επεισόδιο.

Αυτό όμως δεν συνέβη αφού πηγαίνοντας οι δύο παίκτες στα αποδυτήρια πιάστηκαν στα χέρια μπροστά στους υπόλοιπους συμπαίκτες τους οι οποίοι έσπευσαν να τους χωρίσουν.

Οι πρωταγωνιστές του επεισοδίου θα απολογηθούν στη διοίκηση, ενώ ο Γάλλος από τον οποίο ξεκίνησε η κόντρα, σύμφωνα με πληροφορίες θα προπονείται μόνος του μέχρι να ξεκαθαρίσει το θέμα.

Εν τω μεταξύ 9 παίκτες των πράσινων θα πληρώσουν πρόστιμο λόγω της αδικαιολόγητης απουσίας τους από τη γιορτή του ΠΑΝΑΘΑ. Πρόκειται για τους Δημούτσο, Λουίς Γκαρσία, Σιμάο, Φερνάντεζ, Λέτο, Κατσουράνη, Ιωαννίδη, Χριστοδουλόπουλο και Καραγκούνη.

“Κακόβουλο και ψευδές δημοσίευμα”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε