Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Πιέσεις από Εφορία, πίεση σε Νοτιά

ΦΩΤΟ NEWSPORTS
ΦΩΤΟ NEWSPORTS
Η ΑΕΚ καλείται να καταβάλλει άμεσα έκτακτη εισφορά 700.000 ευρώ και με δεδομένη την οικονομική… αδράνεια των μετόχων της, αναζητείται η λύση που θα τη βγάλει απ’ το το αδιέξοδο. Δεσμεύτηκε να βοηθήσει ο Νοτιάς!
 
Ενώ η Ένωση καταβάλει τεράστιες προσπάθειες, προκειμένου να καλύψει το περίπου 1,5 εκατ. ευρώ των περσινών οφειλομένων στους παίκτες, η Εφορία… σφίγγει ακόμα περισσότερο την θηλιά στον λαιμό της!
 
Η “κιτρινόμαυρη” ΠΑΕ καλείται να καταβάλλει άμεσα έκτακτη εισφορά 700.000 ευρώ. Έτσι, οι απαιτήσεις της Εφορίας φέρνει στα… όρια της οικονομικής απόγνωσης τον “δικέφαλο”.
 
Κάπου εδώ βέβαια αναμένεται να έρθει η βοήθεια από τον Νίκο Νοτιά. Ο Χάρης Κοσμάτος επικοινώνησε το απόγευμα της Τρίτης με τον ισχυρό άντρα της ΑΕΚ, προκειμένου να τον πιέσει για να βοηθήσει και ο τελευταίος (που δεν έχει καταβάλει το μερίδιο του για την αδειοδότηση), δεσμεύτηκε να βοηθήσει οικονομικά την ομάδα.
 
Ο Νοτιάς ζήτησε από τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ ΑΕΚ να ενημερωθεί για όλα τα θέματα της ομάδας, όπως και για το οξύ οικονομικό πρόβλημα που υπάρχει.
 
Πλέον, στην ΠΑΕ ΑΕΚ περιμένουν τις επόμενες ημέρες να στείλει ο μεγαλομέτοχος της Ενωσης από την Νέα Υόρκη τα χρήματα για να πληρώσει τις υποχρεώσεις της προς τους παίκτες.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε