Τετάρτη, 24 Απρ.
25oC Αθήνα

“Πηγαδάκι” οπαδών με Αλαφούζο: Κάνε κάτι με τους παίκτες!

ΦΩΤΟ NEWSPORTS (αρχείο).
ΦΩΤΟ NEWSPORTS (αρχείο).

Μετά το τέλος του Δ.Σ. του Παναθηναϊκού, περίπου 10 οπαδοί της ομάδας περίμεναν τον Γιάννη Αλαφούζο να βγει από τα γραφεία της ΠΑΕ και συζήτησαν μαζί του για το μέλλον των “πρασίνων”.

Μόλις οι φίλοι του Παναθηναϊκού είδαν το νέο πρόεδρο της ΠΑΕ, τον προσέγγισαν με ειρηνικές διαθέσεις και του εξέφρασαν την αγωνία τους για την ομάδα, λέγοντας του τις απόψεις τους.

“Σε στηρίζουμε, το βλέπεις. Θα είμαστε δίπλα σου. Αλλά κάνε και εσύ όσο πιο γρήγορα μπορείς κάποιες κινήσεις, για να φανούν οι αλλαγές στην ομάδα σε όλα τα επίπεδα” του ανέφεραν αρχικά. Ο Αλαφούζος τους απάντησε: “Προσπαθούμε, υπάρχουν πολλά θέματα που πρέπει να λύσουμε. Πάντως καταβάλλουμε μεγάλη προσπάθεια”.

Έπειτα, του τόνισαν ότι επιθυμούν την παραμονή του Φερέιρα: “Όπως στηρίζουμε εσένα, στηρίζουμε και τον Φερέιρα”. Ο Αλαφούζος συμφώνησε με την άποψη τους: “Και εγώ τον στηρίζω, το έχετε δει με τις πράξεις μου. Ακόμα και σε κόντρα σε μερίδα του κόσμου, που αρχίζει να έχει μία αντίθετη άποψη για αυτόν. Τον στηρίζω γιατί τον πιστεύω”.

Κατόπιν, του μετέφεραν τα παράπονα τους για τους ποδοσφαιριστές: “Τι θα γίνει με τους ποδοσφαιριστές; Κάτι που πρέπει να κάνετε, φαίνονται αδιάφοροι, βάλτε κάποιον να τους μιλήσει. Έναν γενικό αρχηγό, κάποιον”.

Ο Αλαφούζος απέδωσε ένα μερίδιο των κακών εμφανίσεων στην καθυστέρηση των πληρωμών: “Και εγώ βλέπω ότι δεν αποδίδουν σύμφωνα με τις δυνατότητες που έχουν. Ίσως να παίζει ρόλο το οικονομικό, γιατί είναι απλήρωτοι. Δεν είμαστε τυπικοί σε κάποιους διακανονισμούς που είχαμε. Για αυτό θέλουμε να κλείσουμε αυτό το κομμάτι και ας ελπίσουμε ότι θα τελειώσει έτσι. Δεν θέλω να πιστεύω ότι κάποιος έχει πρόβλημα με τον Φερέιρα”.

Οι οπαδοί ζήτησαν πληροφορίες για την οικονομική κατάσταση της ΠΑΕ, προκειμένου να έχουν οι ίδιοι άποψη για το τι ισχύει και ο Αλαφούζος τους έκανε μία πρόχειρη ενημέρωση: “Φέτος τα έσοδα μας υπολογίζονται στα 25 εκατομμύρια και τα έξοδα μας στα 28 εκατομμύρια. Οπότε λείπουν 3. Με την ΑΜΚ που τρέχει, είμαστε ίσα βάρκα, ίσα πανιά. Πιστεύω ότι θα μπουν και άλλα χρήματα στη συνέχεια, που θα μας βοηθήσουν να μειώσουμε το έλλειμμα που είναι 27 εκατομμύρια ευρώ από τα προηγούμενα χρόνια. Θα πάρουμε και ένα δάνειο 5 εκατομμυρίων ευρώ, οπότε στο τέλος της σεζόν θα έχουμε 22 εκατομμύρια και ένα δάνειο που πρέπει να αποπληρώνουμε”.

Στη συνέχεια, τον παρότρυναν να κάνει ότι μπορεί για την ομάδα και ο Αλαφούζος τους επισήμανε: “Κοιτάζω τρόπους για να μεγιστοποιήσω τα έσοδα της ΠΑΕ. Από τα κέρδη από τα εισιτήρια, τα μισά δεν καταλήγουν σε μας. Πρέπει να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε για αυτό. Από διάφορες έρευνες που κάναμε με ξένες ομάδες, όπως η Μπενφίκα, είδαμε ότι φέτος θέσπισε ένα μίνι διαρκείας έξι αγώνων με άλλα δώρα για τους φιλάθλους της, στο οποίο έκανε 27.000 πωλήσεις. Κοιτάμε διάφορα, ώστε να μπορεί η ομάδα να προσφέρει στον κόσμο και παράλληλα να παίρνει”.

Τέλος, οι οπαδοί του έκαναν κάποια παράπονα για τους ποδοσφαιριστές και για κάποια γεγονότα, που κατά τη γνώμη τους ζημιώνουν την ομάδα.

Το… τιμόνι του Παναθηναϊκού στον Αλαφούζο

Κόντρα ΠΣΑΤ – Αλαφούζου για το… τιτίβισμα

“Πονοκέφαλος” με Μπουμσόνγκ για Φερέιρα

Σε απολογία Παναθηναϊκός και Σεϊταρίδης

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε