Τετάρτη, 24 Απρ.
21oC Αθήνα

Πικέ: Να μας ζητήσει συγγνώμη ο διαιτητής

ΦΩΤΟ REUTERS.
ΦΩΤΟ REUTERS.

Οι ρόλοι άλλαξαν. Συνήθως, μετά από τα ντέρμπι της Ρεάλ με την Μπαρτσελόνα, ο Μουρίνιο ήταν αυτός που γκρίνιαζε για τη διαιτησία αλλά πλέον οι παίκτες των Καταλανών ασχολούνται με τα διαιτητικά λάθη.

Η Μπαρτσελόνα έχασε δύο συνεχόμενα ντέρμπι από την Ρεάλ και αυτό δεν το αντέχουν οι παίκτες των Καταλανών. Ο Πικέ, όπως και άλλοι συμπαίκτες του, ασχολήθηκαν με το διαιτητή του clasico, κυρίως για τη φάση του πέναλτι πάνω στον Αντριάνο.

“Έχουμε μεγάλη ποιότητα για να κρυβόμαστε πίσω από τη δικαιολογία των διαιτητικών λαθών. Όμως η φάση του πέναλτι ήταν πεντακάθαρη, υπήρχε ανατροπή. Η ισοπαλία θα ήταν πιο δίκαιο αποτέλεσμα. Του είπαμε πως η φάση ήταν καθαρή, αλλά ξέρουμε πώς πάνε αυτά τα πράγματα. Κάθε φορά συμβαίνει τα λάθη να είναι σε βάρος μας. Ελπίζω την άλλη φορά που θα τον συναντήσουμε να μας ζητήσει συγγνώμη.

Παίξαμε καλύτερα από το ματς του κυπέλλου. Δεν είμαστε όμως στην καλύτερή μας κατάσταση και πρέπει να βελτιωθούμε. Έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα μας, είναι η καλύτερη στην οποία έχω αγωνιστεί, ακόμη κι από αυτές που πήραν το Champions League το 2009 και το 2011.

Δεν μας πειράζει η κριτική, αλλά είναι πραγματικά εντυπωσιακό πόσο γρήγορα κάποιοι αλλάζουν γνώμη. Θα προσπαθήσουμε να γίνουμε καλύτεροι το συντομότερο δυνατό. Σε αυτή την τετραετία είχαμε κάποιες άσχημες περιόδους, αλλά πάντα καταφέρναμε να συνέλθουμε γρήγορα.”

Κουμάντο η Ρεάλ – Έπιασε… πελάτισσα την Μπαρτσελόνα (VIDEO)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε