Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Πηλαδάκης: ΑΕΛ και στα δύσκολα

ΦΩΤΟ ΝEWSPORTS.

Ο ισχυρός άντρας της ΑΕΛ ξεκαθάρισε ότι θα συνεχίσει την προσπάθεια παρά το ότι έχει μείνει ουσιαστικά μόνος του μιας και οι υπόλοιποι επιφανείς Λαρισαίοι έχουν εξαφανιστεί.

Ο Κώστας Πηλαδάκης παρέθεσε συνέντευξη Τύπου ενόψει του ξεκινήματος της ΑΕΛ στην Football League και μίλησε μεταξύ άλλων…

Για τις προσφυγές κάποιων ποδοσφαιριστών: «Οι προσφυγές ήταν πέντε, θα πληρώσω τους κυρίους αν και δεν προσέφεραν και δεν δούλεψαν όσο έπρεπε. Είμαστε σε διακανονισμό με τους παίκτες που οφείλουμε κάποια χρήματα».

Για το γήπεδο: «Δεν ξέρουμε τι εξέλιξη μπορεί να έχει η δικαστική διαμάχη με την ΕΡΓΟ 3. Εμείς θα κρατήσουμε ζωντανό το εγχείρημα του γηπέδου».

Για τον Τίμο Καβακά: «Είναι ικανότατος προπονητής αλλά κακός επαγγελματίας. Έφυγε ενώ είχε συμβόλαιο για να πάει σε ανταγωνιστική ομάδα της κατηγορίας».

Για το νέο πρωτάθλημα: «Ξεκινάμε σε ένα δύσκολο πρωτάθλημα. Θα αντιμετωπίσουμε το ίδιο κυνηγητό αφού επιλέξαμε να μείνουμε αμέτοχοι σε όλο αυτό το σκάνδαλο των κουμπωμένων αγώνων. Να ξέρετε μέσα στους αγώνες θα έχουμε να δούμε πολύ ξύλο, αντί για τεχνική. Πρώτος μας στόχος είναι να επανέλθει η ομάδα εκεί που τις αξίζει».

Για τους τοπικούς παράγοντες με οικονομική επιφάνεια: «Για την χρονιά που διανύουμε εγώ δεν φτάνω, καλώ όποιον αγαπάει την ΑΕΛ να βοηθήσει. Εγώ ως «ξένος» είμαι διατεθειμένος να θυσιάσω την περιουσία μου. Δεν βλέπω όμως ανθρώπους να έρχονται να βοηθήσουν, εκτός από μία περίπτωση που δεν μπορώ να αναφέρω ακόμη το όνομα του. Στα εγκαίνια όλοι ήταν εδώ, τώρα έχουν φύγει οι περισσότεροι».

Για τους οργανωμένους οπαδούς: «Ένα πανό μπορεί να τους δίνει την χαρά των 5 λεπτών δεν βοηθάει όμως την ομάδα. Δεν μπορεί η ομάδα να πληρώνει 100.000 πρόστιμο. Κανένας τους δεν συγκινήθηκε με όλα αυτά που αναρτήθηκαν στο γήπεδο».

Για την κάθαρση: «Μόνο ο κ. Γερουλάνος πιστεύει σε κάθαρση, η κάθαρση χρειάζεται και δικαιοσύνη. Δεν θέλουν την ΑΕΛ γιατί δεν τους συμφέρει. Δυστυχώς δεν έχουμε την επιλογή να πάρουμε την ομάδα να παίξει στην Ελβετία».

Για τη στήριξη στο Σοφοκλή Πιλάβιο: «Έχω πολλά ερωτηματικά για όλες μου τις σχέσεις στο ποδόσφαιρο. Έχω ερωτηματικά επίσης για το ποιος παίρνει αποφάσεις και γιατί».
 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε