Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Πιλάβιος: Δεν υπάρχει κάτι άλλο στην Ελλάδα που να βρίσκεται στην 10η θέση

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Την στήριξη όλων προς την Εθνική ομάδα ζήτησε ο Σοφοκλής Πιλάβιος κατά την αποχώρηση της αποστολής για την Μάλτα, ενώ ο Φερνάντο Σάντος εξέφρασε την ασιιοδοξία του για την έκβαση του αγώνα.

“Η ομάδα είναι έτοιμη να παίξει για το καλύτερο, το κλίμα είναι άριστο και πάμε για να κερδίσουμε και να προχωρήσουμε. Αυτή τη στιγμή η Εθνική βρίσκεται στην 10η θέση στον κόσμο και όπως ξέρετε κι εσείς, δεν υπάρχει κάτι άλλο από την Ελλάδα που να βρίσκεται στην καλύτερη δεκάδα του κόσμου” τόνισε ο πρόεδρος της ΕΠΟ κατά την αναχώρηση της αποστολής της Εθνικής Ελλάδος για την Μάλτα ενόψει του σαββατιάτικου αγώνα για τα προκριματικά του Εuro 2012.
 
Από την πλευρά του νίκη και με… μισό μηδέν ζήτησε ο Φερνάντο Σάντος. Αναλυτικά όσα είπε:
 
-Για το κλίμα στην ομάδα: “Το κλίμα είναι εξαιρετικό για άλλη μια φορά. Το παιχνίδι είναι πολύ δύσκολο αλλά η πεποίθηση μας είναι ότι θα κερδίσουμε και θα πάμε καλά.”
-Για το αν θέλει νίκη με γρήγορο γκολ: “Αυτό που θέλουμε είναι η νίκη ανεξάρτητα από το αν το γκολ μπει στο 1ο η στο 90ο λεπτό. Η θεωρία δεν παίζει μπάλα. Αν είμαστε 100% συγκεντρωμένοι υπάρχει ξεκάθαρη διαφορά ποιότητας παικτών και αυτή θα κάνει τη διαφορά.”
-Για το αν θέλει νίκη με πολλά γκολ: “Εγώ τη νίκη θέλω έστω και με μισό μηδέν. Βέβαια όσα περισσότερα γκολ βάλουμε τόσο καλύτερα.”
-Για τα άλλα ματς της Εθνικής στον όμιλο: “Είναι ένα από τα πιο σημαντικά παιχνίδια. Αν έρθει η νίκη τότε θα σκεφτούμε τα επόμενα ματς.”
Για τους αγώνες στον όμιλο κόντρα στην Μάλτα:“Είναι 2 ματς με τη Μάλτα που όλες οι ομάδες οι οποίες θέλουν να πάνε στα τελικά πρέπει να κερδίσουν.”
 
-Για το βασικό σχήμα: “Υπάρχουν κάποια πρόσωπα που απαρτίζουν το βασικό σχήμα και κάποια άλλα που σκέφτομαι. Με πολλές ή λίγες δυσκολίες πιστεύω να τα καταφέρουμε.”
-Για την Μάλτα: “Είναι μια ομάδα που δεν έχει να χάσει τίποτα. Δεν θα πέσει κατηγορία αν μείνει τελευταία. Έχει παίκτες που τρέχουν πολύ και προσπαθούν. Έχουν 3-4 καλούς ποδοσφαιριστές.”
 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε