Τετάρτη, 17 Απρ.
20oC Αθήνα

Πιλάβιος: Έχει ανέβει ψηλά o πήχης στην Εθνική

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ τόνισε πως πλέον οι προσδοκίες έχουν μεγαλώσει στην Εθνική Ελλάδας,ενώ παρουσιάστηκε σίγουρος ότι ο Φερνάντο Σάντος θα κάνει τις καλύτερες δυνατές επιλογές για να φτάσει η ομάδα στο Μουντιάλ του 2014!

Τα όσα δήλωσε ο Σοφοκλής Πιλάβιος στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6:

Για την επόμενη μέρα της Εθνικής Ελλάδας μετά το Euro 2012: «Η αλήθεια είναι ότι έχει μπει ψηλά ο πήχης. Τον προσεχή Αύγουστο έχουμε το φιλικό στον Όσλο, όπου θα αντιμετωπίσουμε την Νορβηγία. Περιμένουμε να δούμε τις επιλογές του προπονητή για την αποστολή της ομάδας στη νέα προσπάθεια που κάνουμε να προκριθούμε στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Ο προπονητής έχει αποδείξει ότι δίνει ευκαιρίες σε όλους τους ποδοσφαιριστές και θα κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί για να συμμετάσχουμε στο Μουντιάλ της Βραζιλίας».

Για την προσφορά του Ιδρύματος «Σταύρος Νιάρχος»: «Χρειαζόμαστε καλές ειδήσεις και να προβάλλονται οι καλές ειδήσεις. Ειδικά τέτοιου είδους κινήσεις από ένα ίδρυμα που έχει κάνει πολλά σημαντικά έργα στη χώρα μας. Ήθελα να πω ότι η συγκεκριμένη ενέργεια τιμά τους αθλητές και δίνει μία βοήθεια στους συνανθρώπους μας. Μία ανάσα σε ανθρώπους που το έχουν ανάγκη αυτή την περίοδο. Όταν τελείωσε το παιχνίδι με τη Γερμανία, επικοινώνησε μαζί ο Ανδρέας Δρακόπουλος, και με ενημέρωσε για την προσφορά και του απάντησα ότι θα ανταποκριθούμε σε αυτή την προσπάθεια. Δεν χρειάζεται να προβάλλονται τέτοιου είδους κινήσεις. Εμείς, από την πλευρά μας, σκοπεύουμε να προχωρήσουμε σε μία ανάλογη προσπάθεια και θα κάνουμε ό,τι μπορούσε για αυτό».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε