Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Πιλάβιος: Στην Ελλάδα επικρατεί ο νόμος της ζούγκλας

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.
ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ τοποθετήθηκε για τις απειλές που δέχτηκε, δεν έκρυψε το φόβο και την ανησυχία του αλλά ξεκαθάρισε ότι δεν θα σταματήσει το έργο που έχει ξεκινήσει.

Ο Σοφοκλής Πιλάβιος μίλησε…

Για τις απειλές που δέχτηκε: “Υπάρχει κράτος και ευνομούμενη Πολιτεία. Στην Ελλάδα επικρατεί ο νόμος της ζούγκλας. Η υπόθεση έχει πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης. Αν σας έλεγαν εσάς κάτι τέτοιο, τι θα σκεφτόσασταν; Έχουμε ένα έργο να συνεχίσουμε κι αυτό θα πράξουμε. Το ως πότε θα το δείξει η πορεία.”

Για τις ομάδες που δεν πήραν άδεια: Δεν έχω να απαντήσω κάτι σε αυτούς που δεν πήραν άδεια. Από το καθετί που γίνεται, από ένα ανάποδο πλάγιο άουτ μέχρι τις αδειοδοτήσεις φταίει ο Πιλάβιος. Πρέπει να συνεχίσουμε τη δουλειά μας γιατί όσο το θέμα συνεχίζεται δεν κάνει καλό σε κανέναν και ειδικά για το ποδόσφαιρο.”

Για τις ανατιδράσεις των διεθνών στη διάταξη που αναμένεται να περάσει και να επιτρέπει τη μονομερή λύση των συμβολαίων:
: “Θα μιλήσω με τους παίκτες. Νομίζω πως είναι πολύ κακό για το τίποτα. Τίποτα δεν θα αποφασιστεί στη γενική συνέλευση της Παρασκευής όπως λανθασμένα μεταφέρθηκε. Στη Ζυρίχη μίλησα με εκπρόσωπο της FIFPro και είπαμε πως μέσα στον Ιούνιο θα κανονίσουμε συνάντηση είτε μέσα στο Άμστερνταμ, είτε μέσα στην Αθήνα. Εμείς ακολουθούμε τις επιταγές της FIFA.”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε