Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Πήραν στο… κυνήγι τον Τζεμπούρ – Δείτε VIDEO

Πήραν στο… κυνήγι τον Τζεμπούρ – Δείτε VIDEO

Πανδαιμόνιο επικράτησε αμέσως μετά την λήξη του αγώνα για τα προκριματικά του ου Κυπέλλου Εθνών Αφρικής, ανάμεσα στην Λιβύη και την Αλγερία, με τους Λίβυους παίκτες να κυνηγάνε τον επιθετικό του Ολυμπιακού

Οι Λίβιοι δεν μπορούσαν να χωνέψουν την ήττα από την Αλγερία, που τους αποκλείει εκτός συγκλονιστικού απροόπτου από την τελική φάση του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής…

Έτσι, ξέσπασαν και το έκαναν αρχικά στον Ραφίκ Τζεμπούρ κι εν συνεχεία σε όλους τους παίκτες των Αλγερινών, με τους οποίους συνεπλάκησαν. Ωστόσο, τα χειρότερα αποφεύχθηκαν με την επέμβαση των ψυχραιμότερων.

Ευτυχώς δεν υπήρξε κάποιος σοβαρός τραυματισμός, ούτε για τον επιθετικό του Ολυμπιακού, αλλά ούτε και για κάποιον άλλο παίκτη κι έτσι άπαντες γύρισαν αρτιμελείς στη βάση τους.

Ο Τζεμπούρ πάντως συγκέντρωσε όλα τα φλας πάνω του εξερχόμενος από τα αποδυτήρια του γηπέδου για να πάει στο πούλμαν της ομάδας. Κληθείς να σχολιάσει το περιστατικό, προτίμησε να κρατήσει χαμηλούς τόνους υποστηρίζοντας: “Είμαι καλά, δόξα στον Αλλάχ” κι επιβιβάστηκε στο πούλμαν.

Πήρε… φωτιά ο Σκόκο και “οργιάζει” – VIDEO

Με τα χρώματα της Καταλονίας η Μπαρτσελόνα!

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε